Bruidsreportage

Trouwen! Eén van de mooiste dagen van je leven! Al die mooie momenten, emoties, details wil je altijd onthouden. En foto’s dragen eraan bij om de herinnering levend te houden. Ik vind het geweldig om de liefde tussen jullie vast te leggen en te genieten met de mensen die op jullie feestje aanwezig zijn.
En… ik hou van bruiloften waarbij mensen echt hun eigen stijl durven te kiezen, zonder zich af te vragen ‘maar hoe hoort het eigenlijk.’ http://jonneke.nl/2017/01/mijn-droombruiloft-voor-jullie/
De prijs van een bruidsreportage wordt opgebouwd door ‘bouwstenen’: het aantal uren, het soort album, mini-albums, bedankjes. Om een voorbeeld te geven:
6 uur fotografie | inclusief minimaal 200 beelden high-res op luxe USB aangeleverd | weblog |  online slide-show voor de nabestellingen € 1.295,-
Extra uren zijn natuurlijk mogelijk tegen het tarief van € 100,- per uur.
Albums zijn er vanaf € 695,- en books (eenvoudiger albums) vanaf € 595,-

Uitgebreide prijslijst alleen na een kennismakingsgesprek of bij directe boeking (en als ik de datum nog vrij heb in mijn agenda)
De prijzen gelden in 2017 en 2018; tussentijdse wijzigingen voorbehouden.
2015-11-24_11-58-30

Familiereportage

‘Standaard’ familiereportages doe ik niet meer. Toch vind ik het leuk om jullie gezin of familie voor de lens te hebben. Maar dan wel in de losse, beloved-style. Dat vraagt even uitleg: nee, ik doe niet meer allemaal statieportretjes op een rijtje. Ja, ik fotografeer graag jullie familie in groepen op een ‘opgeposeerde, echte, vrije’ manier.
Prijs familiereportage: € 295,- (op locatie in de buurt van Putten/Nijkerk)
Reiskosten 0,32 per kilometer – buiten Putten/Nijkerk.
Ongeveer een uur fotografie van jullie gezin of familie | webgalery om foto’s na te bestellen | 5 beelden naar keuze high-ers
Alle beelden digitaal € 250,-
Je kunt ook een totaalpakket boeken: shoot + digitale beelden + album 15×20 (met 5 spreads) voor € 575,-
Prijzen zijn geldig in 2017 en 2018; tussentijdse wijzigingen voorbehouden.

Belovedshoot

Het is een geluk als je weet wat liefde is. Koester het, vier het, laat het vastleggen! Omdat het vandaag kan en je niet weet hoe het morgen zal zijn. (en daarvoor hoef je niet te wachten op een speciale dag). Of je nu net verkering hebt, of al 40 jaar bij elkaar bent. Liefde is het waard om gevierd te worden.

Voorafgaand aan de fotoshoot vul je een kleine vragenlijst in. Dat geeft mij een beeld hoe jullie samen in het leven staan en wat belangrijk is voor jullie. Jullie krijgen van mij ook een lijst met ideeën om tijdens de fotoshoot te doen: denk bijvoorbeeld aan een liedje laten luisteren, een brief aan elkaar schrijven of een cadeautje meenemen.  Tijdens de fotoshoot komt dit terug: we gaan door middel van ‘invites’ die ik geef terug naar jullie herinneringen, emoties en dromen. Kortom: wie ben je als mens en wie ben je voor en met elkaar? Hoe gaaf is ‘t om dat gevoel voor elkaar op de foto vast te laten leggen! Niet poseren, maar lekker jezelf zijn. Geen ‘say-cheese-lach’ maar een echte lach. Eentje die diep uit je hart komt. Dat je foto’s niet alleen maar ‘ziet’, maar gewoon ‘voelt’! Deze foto’s zijn méér dan goud waard.

Prijs beloved-sessie: € 295,- (op locatie in de buurt van Putten/Nijkerk)
Reiskosten 0,32 per kilometer – buiten Putten/Nijkerk.
filmpje van jullie mooiste foto’s | webgalery om foto’s na te bestellen | 5 beelden naar keuze high-res
Uitgebreide prijslijst alleen op aanvraag.
Prijzen zijn geldig in 2017 en 2018; tussentijdse wijzigingen voorbehouden.

 

Memories for life: “Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory. Dr. Seuss.”

Album
Vraag het aan je opa of moeder of iemand anders… Als men een fotoboek openslaat, komen de herinneringen tot leven. Verhalen worden verteld, emoties herbeleefd. Een foto-album is een van de grootste cadeaus die je jezelf kunt geven!
Bovendien kun je bij Jonneke.nl je album helemaal zelf samenstellen: qua leersoort, formaat en afwerking. Persoonlijk, uniek, met liefde gemaakt. Vanaf € 375,- tot € 675,-

Mini albums & fotoboxen
Sommige momenten in je leven kunnen hun eigen album waard zijn. Niet alleen je trouwdag, maar ook bijvoorbeeld een bijzondere vakantie. Als je een beloved-shoot laat doen, zul je zoveel liefde en emotie in de foto’s zien, dat je die op een speciale manier wil bewaren. Er zijn veel mogelijkheden hiervoor. Vanaf € 75,- voor een mini-album tot € 295,-

Online galery
‘Gedeelde smart is halve smart, gedeelde vreugd, dubbele vreugde’. En delen doen we volop: instagram, Facebook, twitter, vimeo, noem maar op. Daarom worden fotoshoots desgewenst als een mooie galery aangeleverd, zodat je die naar je eigen behoefte kunt delen met mensen die je lief zijn.

Voor aan de muur
De reacties zijn vaak overweldigend enthousiast als bruidsparen of couples mij mailen op het moment dat er zojuist een grote foto in de kamer of slaapkamer hangt. Groot. Liefst heel groot. Dan lééft het mooie moment op de foto bijna in de ruimte. Er zijn talloze mogelijkheden om een foto op hout, acrylaat, canvas of ander materiaal te laten printen.