Beleving. Vuur. Gezelligheid. Culinair. Bij deze workshop krijg je de unieke kans om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om van een wild zwijn of ree een meergangendiner te maken. Koken op verschillende soorten vuur. Puurder en stoerder kan bijna niet. Workshop en geweldig meergangendiner.

Beleving. Vuur. Gezelligheid. Culinair.
Bij deze workshop krijg je de unieke kans om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om van een wild zwijn of ree een meergangendiner te maken. 
Koken op verschillende soorten vuur. 
Puurder en stoerder kan bijna niet. 

Workshop en geweldig meergangendiner.

Wat?
Met een groep van minimaal 12 mensen beginnen we de workshop met uitleg over de jacht. Daarna gaan we aan de slag: iedereen die wil krijgt de kans om te villen/slachten/snijden. Wil je liever alleen toekijken? Dat mag ook.

Supergeschikt als teambuildingsactiviteit, vriendenuitje, vrijgezellenfeest enz.

Waar?
Op een prachtige en rustige plek in de polder van Putten/Nijkerk.
Chille en gezellige locatie met weids uitzicht.

Wanneer?
Data voor het najaar volgen snel.
Heb je een groep van 12 mensen of meer, neem dan contact op: dan plannen we een extra datum in.
De workshop begint rond 15.30 uur en is rond 21.00/21.30 afgelopen.

Voor wie?
Voor iedereen die houdt van gezelligheid, lekker koken, mooie uitdagingen aangaan. Voor mannen én vrouwen.

Wat kost het:
De workshop inclusief meergangendiner  (met bijpassende wijn en bier) komt op € 135,- pp.

Extra mogelijkheid: warmgerookte zalm.
De zalm wordt gerookt, je kunt vragen stellen én natuurlijk proeven. € 15,- pp extra.
En als je deze zalm geproefd hebt, koop je er een voor thuis, wedden?

Hoe kan ik me aanmelden?
Zodra de data ingepland staan, kun je je via deze site ook aanmelden.
Heb je meerdere mensen of een complete groep, stuur dan een mail naar info@jonneke.nl  Dan kunnen we één factuur maken.

Aanmelden