Wat een strálende dag was het gisteren, daar aan de Waal in Nijmegen.
De stad waar André en Rosita elkaar tijdens hun studententijd hebben leren kennen.
’s Morgens ontmoet ik Rosita en haar ouders en zusje bij de deur van Belvedere, een prachtige oude wacht- of uitkijktoren die uitkijkt op de Waal.
Maar er is niemand aanwezig en na een belletje wordt het snel opgelost en komt er iemand deze kant uitgereden.
We kijken elkaar en zeggen: de jurk kunnen we ook hier aan trekken.
En zo geschiedde 😉Gelukkig was de ‘Belvedere-mevrouw’ er al snel en konden we de rest van het aankleden wel binnen in een van de torenkamers doen. André komt aan om zijn mooie bruid op te halen. Altijd toch wel een bijzonder moment die eerste ontmoeting op deze bijzondere dag.  Ha lieverd… vanaf vandaag ga ik voor altijd bij je horen. Een veelbetekende blik.En dan beklimmen we nog even de toren voor een paar locatie-foto’s.  Kijk ze zitten dan… daar hoog boven het autoverkeer en de drukte van voorbereiding voor de Nijmeegse vierdaagse… alsof ze helemaal alleen op de wereld zijn 😉 Vanaf de locatie lopen we via de oude stadsmuren naar de rivier en maken op verschillende plekken wat foto’s. 

Hier bij de rivier hebben ze al veel memorabele momenten samen gehad. Veel gesprekken gevoerd, verloofd geraakt, alle strandjes wel bekeken.
Leuk om daar -zeker met dit stralende weer- foto’s te maken.Hier op de stenen van het vuur van André’s vrijgezellenfeest … 😉 Wat is de zomer heerlijk om te trouwen. Die blauwe lucht en de gele bloemen: fijne kleuren!Onder de brug is een bijzondere plek: de Kaaij. Een cultureel terras, lekker hippieachtig. Een toffe plek!
En zelfs de wc’s zijn fotogeniek, hahaha tof hè? En wie wint er met handje drukken? Terwijl Rosita en André bij de Kaaij heerlijk nog even samen lunchen, loop ik vast terug naar de trouwlocatie. Genoeg enthousiaste reacties bij het zien van dit mooie paar! En na een bakje koffie en een welkomswoord gaan we lopend naar het stadhuis. Lieve dochter, ik geef met veel vertrouwen aan André. En oma maakt het via skype ook mee!Ik beloof. Ja. Voor altijd. Yeah, nu echt getrouwd! Bubbles blijven leuk. Weer terug naar de locatie. Champagne-bubbles: Cheers op mevrouw en meneer Bussink! En een prachtige ‘naked wedding cake’ wordt aangesneden en van gesmuld. Na de familie/groepsfoto’s gaan we heerlijk eten. Een top-bbq staat hier klaar.
Ter plekke wordt het vlees of de vis klaargemaakt en zo huppekee op je bord (en ook nog supergoed: complimenten voor de grillmaster!!)
en je krijgt maar een klein bordje zodat je steeds weer wat lekkers mag komen halen.  En dan heerlijk genieten van het weertje en het uitzicht… en oh ja, natuurlijk ook het lekkere eten. 100% liefde. 100% mooi weer. 100% topdag.En als het gezelschap richting de kerk vertrekt, neem ik afscheid. Het was een heerlijke laatste bruidsreportage om dit eerste deel van 2018 mee af te sluiten.
Binnenkort laat ik hier op de blog nog een mooi overzicht zien van dit seizoen: want het was een top-seizoen en
ik kan alleen maar erg dankbaar en blij zijn met de fantastische bruiloften en familie/gezinsshoots en bedrijfsreportages die ik heb mogen maken. Wil je op de hoogte blijven van nog meer mooie reportages en
andere leuke, leerzame avonden en weekenden van Jonneke.nl?
Like dan de pagina op fb of je kunt me ook op insta volgen!