Abel - Day in a newborn-life -

Nifje 18 is geboren: Abel. Broertje van Olaf. En daar mag ik dan natuurlijk foto's van maken. Dit keer werd het een iets andere shoot: toen ik aankwam, gingen ze ontbijten... dus werd het meer een 'day in a life-shoot' dan een 'newbornshoot'. Gewoon gefotografeerd wat er gebeurde, wat resulteerde in een mooie (zwartwit) serie. Kijk je mee?   Here zegen dit eten, amen. Nu met z'n viertjes ontbijten. Schoenen in alle formaten op het rek. Ik neem Abel vast even mee om wat portretjes te maken. Moet ik ook nog even kijken dan?   Kleine Abel krijgt genoeg kusjes en knuffels. Maar zodra Abel huilt, mag ie ook wegwezen ;-)Als Abel net zo'n ondeugdje wordt als z'n broer, wens ik de ouders sterkte  ;-) Bellenblaas is magic. Elke keer weer...  Nog even knuffelen met mama, ook prima.Lezen, een van de favoriete bezigheden van Olaf. Abel wordt weer in bed gestopt.   Zo prachtig die haartjes...En dan even heerlijk chillen met je duim en je oor. Ik ben trots op deze vier.Lijkt het jou nu ook leuk om op deze manier gefotografeerd te worden? Neem gerust contact met me op! De gewone, alledaagse dingen vastgelegd hebben, is zo'n tof cadeau voor je kinderen.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.