Alex en Woutrina -Lunteren-

Vrijdag de 13e? Daar maken wij iets moois van, moeten Alex en Woutrina gedacht hebben. Niks ongeluk, maar heel veel gelukkige momenten!

Samen verder, samen op de boerderij.Vanaf vandaag officeel Mr&Mrs Van Geerestein! En daar is gewoon even regen! Niet helemaal op gerekend, maar gelukkig duurde het niet heel lang. De eerste kus van de dag was in de regen... en daarna werd het droog om een prachtige dag te worden!

In deze superdepupersjieke tent van www.verhuurstad.nl (waar Woutrina ook werkt) is er koffie en lekkere cake. Daarna maken we wat groepsfoto's. Met de mooie kids erbij. Dan gaan we met z'n allen naar de Heihut in Harskamp. Aan het begin van de ceremonie heeft Alex de mogelijkheid nog gekregen om weg te rennen, maar dat deed hij (gelukkig) niet. Greet heeft haar eigen 'wetboek der liefde'  ;-) (deze babs kan ik overigens echt aanbevelen!) ... en een klap erop! Getrouwd! Bij de Heihut lunchen we ook met lekker broodjes en kroketten.   In het kerkje op de heuvel in Kootwijk vindt de inzegening plaats. Tijdens de kerkdienst heb ik het bedankje gemaakt. Bij thuiskomst in de mooie feesttent......wordt de laatste hand aan de taart gelegd die de zus van de bruid helemaal zelf gemaakt heeft! Chapeau! Sneakers ipv hakken... Even een rondje buiten, bij de koeien. Want op deze plek zijn deze twee het gelukkigst. ... dan gaat de bbq aan. De rest van het eten zag er ook super uit. Weet zeker dat het de rest van de avond nog gezellig en tof was! Alex en Woutrina, vanaf deze plek nogmaals van harte! Maak er samen -en met de kids- iets heel moois van.Vind je deze blog leuk en wil je meer weten en zien van mijn werk? Like dan Jonneke.nl op Facebook Je krijgt vanzelf bericht als er een nieuwe blog geplaatst is.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.