Bestel ook zalm!

Ja, daar is 'ie weer: de toffe gerookte zalm-actie aan het einde van het jaar. Vorig jaar kon het i.v.m. onze verhuizing niet doorgaan, maar dit jaar zijn we extra gemotiveerd om er weer een mooie actie van te maken. Want als je weer met eigen ogen gezien hebt, dat echt elk beetje hulp/geld verschil kan maken...

Want: jij trakteert jezelf op een ongelofelijk lekkere gerookte zalm en de opbrengst gaat naar Karurama-mensen in Burundi: http://jonneke.nl/2017/11/maak-kennis-heuvelbewoners/ Degenen die al eerder hebben meegedaan met deze actie, weten dat deze zalm echt een van de lekkerste van de wereld is. Sappig, perfect gerookt, mooi verpakt, om je vingers erbij op te eten. Oh nee, op vers stokbrood met een glaasje witte wijn erbij. Of door een salade.

We hebben een mooie poster gemaakt met daarop alle info en deze deel ik heel graag ook op mijn blog.

Natuurlijk tof als je deze blog wilt delen/liken! Zo bereiken we meer mensen. De zalmroker uit Spakenburg heeft al een paar dagen vrijgenomen, omdat we uitgaan van veel, heel veel bestelde zalmen. Doe je ook mee?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.