Bijzonder TOP-moment

Precies een week geleden was ik bij een unieke gebeurtenis... Ga er even voor zitten, want het is een mooi verhaal. Of Facebook onzinnig en onnuttig is? Nou nee, ik vind zeker van niet. Er is een facebook groep voor TOP-fotografen (Trouwfotografen Ondernemers Platform) waar we vragen kunnen stellen over ons vak, elkaar helpen met probleempjes, opdrachten die we zelf niet kunnen aannemen, en nog veel meer. Er is ook een Spoed-groep: stel ik breek m'n been op een bruiloft, dan kan ik er bijna zeker van zijn dat er binnen afzienbare tijd iemand anders de boel kan en wil overnemen. Dat is echt bijzonder en uniek.

In mei verscheen er zo'n noodoproep: een van onze collega's was een bruiloft aan het fotograferen toen hij het bericht kreeg dat zijn zoon dodelijk verongelukt was. Bijzonder heftig voor hem natuurlijk - en de hulp die heel snel werd aangeboden was hartverwarmend. Niet alleen fotografeerde een collega-fotograaf de rest van de dag, ook daarna waren er zoveel steunbetuigingen. Theo allereerst, maar zeker wij als groep waren diep onder de indruk wat er in deze groep gebeurde. Het 'wij-gevoel' was zó sterk. En Theo wilde heel graag iets doen om te bedanken. En tijdens onze jaarlijkse zomerbbq op het strand had hij iets bijzonders geregeld: een aantal bruiden te paard.

Daar stonden we dan met 90 fotografen op het strand. Soms alleen genietend, soms helemaal kletsnat van fotografie-enthousiasme ;-) Beeld onder: Stefan Dorrestein En om een voorbeeld te geven hoe 'wij' als fotografen kunnen zijn: zo. Iemand valt en roept help? Eerst een foto, dan misschien bedenken of je iets kunt betekenen. Hahahah! Beeld: Ad UtensDe dames op de paarden genoten zo ontzettend, er kwam nog heel even een flauw zonnetje... Als ik niet fotografeerde, keek ik om me heen, en zag alleen maar lachende/genietende gezichten.    Het mooie overzicht gemaakt met een drone. Beeld: Stefan Dorrestein.De afsluiter van dit grandioze event met een groepsknuffel. Beeld: Stefan Dorrestein.Dit beeld zegt zoveel: Theo in het midden... en al dan niet fotograferende gekke apen erom heen! Beeld: Hiske Boon-Böhm

(hier links onderin zie je mijn blije hoofd het beeld volmaken ;-))

Onvergetelijke legendarische avond wat mij betreft. Ik vond het in elk geval bijzonder om erbij te zijn!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.