Cornwall - vakantie -

Onverwacht heel mooi. Kamperen, wandelen, motor rijden. Nooit gedacht aan Engeland om vakantie te houden, tot Sjoerd het opperde om met z'n motor een paar dagen naar toe te gaan. Dat hebben we gecombineerd met kamperen, Landrover en ja de motor was ook mee.

Oversteken bij Calais is appeltje-eitje en de krijtrotsen daar in die omgeving een toffe binnenkomer.Hier aten we het lekkerste broodje/wrapje krab ooit ... Mjam!De eerste avond kamperen... na weken en weken van droogte en geen drup regen gezien te hebben, maak je dus een foto van die bui! Dit kasteel op het eiland is alleen met eb bereikbaar en natuurlijk erg leuk. Een van de eerste dagen. Toen we nog 't 'bezienswaardigheden-kaartje' goed bekeken. Maar zo toeristisch is niks voor ons. (we zijn er overigens wel geweest hoor! ;-)Wat een schattig dorpje is Mousehole! Als je in een willekeurige straat alleen de brievenbussen fotografeert, krijg je dit. De vele smalle straatjes, waar regelmatig passeren met auto's ongeveer een kunst was ;-)Vet verrassend vond ik (vonden wij) de kust. Wat een prachtigheid met al die kleuren...We hebben regelmatig een stuk van het 'coast to coast path' gelopen.   Er is ontzettend veel tin gemijnd bij deze kust. De ruïnes van al die mijnen staan er nog.      Avond - en eb -. Leuk om met m'n telefoon regelmatig een panorama te maken... zo'n landschap is zo moeilijk te 'vangen' in een 3:2 beeld. En dan een serie'tje hoe een hele mistige dag kan opklaren tot een van de mooiste zonsondergangen van de vakantie.

In het nauw van Calais heb ik hier nog even een duik genomen. Tikje minder koud water dan de westkust.. maar de zee is errug koud! Aanrader dus deze omgeving. Hoe meer je naar het westen rijdt, hoe mooier het wordt!

Zou je nog meer willen zien van deze vakantie? Bekijk dan de slideshow en geniet mee van de prachtige kust en natuur!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.