Erwin en Lianne -Stolwijk-

Soms heb je bofkonten: dat zijn Erwin en Lianne. Sowieso omdat ze elkaar hebben en nu getrouwd zijn. Maar ook qua weer. De weersvooruitzichten waren op z'n zachtst gezegd nogal wisselvallig en een heel aantal maatregelen waren al genomen, waaronder ander trouwvervoer en binnenlocatie. Dat dan alle regen op de dag en nacht ervoor valt en je op de trouwdag gewoon zonnig weer hebt met prachtige blauwe lucht... Je kunt je voorstellen dat we allemaal even een rondedansje hebben gemaakt!    Lianne straalt nu al in haar droomjurk! 'Zelf doen' - gewoon zelf in je trouwjurk stappen en pas dán je moeder roepen om 'm dicht te maken. En dan zelfs je moeder helpen met die knoopjes ;-)De sokken. Die sokken die ze droeg toen ze ten huwelijk werd gevraagd. Inmiddels haar lievelingssokken.De sluier er nog in... en dan mag Erwin echt komen! Zijn geduld werd even op de proef gesteld namelijk. He lieverd! De omgeving van Stolwijk is gewoon te mooi: de weilanden, sloten, bruggetjes... ik voelde me gelijk thuis in de Krimpenerwaard. Van thuis tot fotolocatie tot gemeentehuis en kerk: het was maar een paar kilometer bij elkaar vandaan. En zeg nou zelf: is dit mooi of mooi?   Het fluitenkruidlaantje. En dan even schoenen wisselen voor in dat hoge gras ;-) Ik ben vaak blij met onze Landrover: en vooral dat je op het dak kunt staan ;-) Zie je mijn schaduw? Een van Erwins hobbies zijn traktors opknappen samen met zijn opa. En ook al was de traktor als trouwvervoer vanwege de weersverwachting ingeruild voor een old-timer... foto's met de traktor maken we natuurlijk wel! En terwijl ik deze foto maakte, knabbelde er een schaap aan m'n haar en zat m'n broek onder de sh... :-) Thuis verwelkomen de daggasten het bruidspaar en eten we een broodje. En weer dat 'zelf doen'. Zelf je tas meenemen, hahah! Op je trouwdag heb je 'personeel' mensen en mag je iedereen voor je laten lopen, dragen, helpen enz. 't gebeurt waarschijnlijk ook maar 1 dag dat 't zo gaat ;-) Groepsfoto's... en natuurlijk deze twee 'traktor-liefhebbers' samen er ook op. Op naar het 'echte officiele' moment. De tante van Lianne en buurvrouw van Erwin voltrok het huwelijk. ... en terwijl maakte ik deze foto speciaal voor Erwin ;-) Ja. Ik wil. Ik beloof.  Happy couple! Die herrie is jammergenoeg niet te horen op de foto... wat kunnen blikken knallen! In de stijl van de trouwkaart maak ik het bedankje onder de kerkdienst.

Lianne en Erwin, ik heb genoten. Van de omgeving, van jullie als stralend stel, van het weer! Ga genieten van jullie huwelijksreis en ik ga aan het album werken.

P.S. Erg leuk vind ik het om eens in een heel andere omgeving te fotograferen. Ook al woon je wat verder weg, schroom niet om me als fotograaf te boeken. Ik heb in een leuke B&B geslapen de nacht voor de trouwdag zodat ik 's morgens uitgerust en zonder filestress bij het bruidspaar ben. Op mijn facebookpagina heb je al iets daarover kunnen lezen. En wil je uptodate blijven? Like EN VOLG de pagina!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.