Feest: Felix is geboren!

Feest! Want Felix is geboren! Mijn broer en schoonzus hebben een tweede zoon gekregen. Het 25e nifje voor ons alweer en wat blijft het elke keer weer bijzonder. Door mijn griep kon ik niet eerder gaan kijken, maar hier komen prachtige foto's -al zeg ik zelf- van het leven van een kwartet-gezin in Amsterdam. Zo perfect. Zo bijzonder. Zo uniek. Dit vind ik zo mooi... de kat die op afstand kijkt, en een moeder die haar kind troost.  Inmiddels heeft papa Gerben Lowie uit kdv gehaald.  En dan kan het gezinsfeestje beginnen. Met knuffels, tranen, handen wassen, thee zetten, voorlezen en nog veel meer. Nou, beide broers hebben in elk geval grote ogen en kuiltjes in de wangen. Kopje thee voor mama maken. Neeeee... ik wil geen handen wassen. Piskikkertje ;-) op de achtergrond zie je Sjoerd, die lekker biefstuk maakte. Lampje aan, lampje uit, lampje aan, lampje uit, lampje aan...   Lots of love for this family!Lieve Eva en Gerben, we zijn beretrots op jullie!Baby's vind ik nog best lastig om vast te leggen, ik zie soms van die perfecte babyfoto's voorbij komen. Maar zoals bovenstaande serie wil ik het zeker vaker doen!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.