Feest: Scherven en genadegoud-actie

Yes, ik heb zin om een mooie actie te gaan doen. Eind deze week ben ik jarig, dus vier ik dat o.a. op deze manier.
Scherven en genadegoud, zo heet het boek wat ik geschreven en zelf uitgegeven heb in het afgelopen jaar.
Een boek met impact, zo blijkt. Het boek is veelzijdig met veel losse (kortere) verhalen, prachtige foto's, gedichten en mooie quotes. Zo'n boek wat je op tafel legt en elke keer even in bladert en leest.

Het is herfst, dus brengen we meer tijd binnen. Dan wil je gewoon af en toe lekker lezen en inspiratie krijgen, toch?

* bij elke bestelling krijg je een gratis pakje met 10 prachtige kaarten erbij t.w.v. € 6,95 (dus als je 1 pakje bestelt, krijg je er 2 ;-) - Wat is er leuker dan mensen blij maken met een bemoediging per post?)

* elke 25e bestelling krijgt een EXTRA boek om weg te geven! Gewoon aan iemand waarvan je weet: dat boek is bij hem/haar op z'n plaats!

* en via mijn instagram volgers ga ik een exemplaar verloten. (die actie volgt binnenkort op mijn insta! instagram @jonneke

* Momenteel loopt er een actie via @arjavangarderen op instagram.

Eind van deze week ben ik jarig en daarom wil ik deze actie 46 dagen laten duren. (Ja, inderdaad, ik mag 46 worden binnenkort, wat een leeftijd denk ik stiekem bij mezelf. Maar ik vier mijn jaren, ik vier mijn leven en dus vier ik ook 46!)
Let op: de acties duren dus tot 12 november 2022!

Bestellen kan via: www.schervenengenadegoud.nl

Feest: Scherven en genadegoud-actie

De reacties zijn 'raak', ik krijg zoveel persoonlijke berichten van mensen die zo zo blij zijn met het boek. Ik wil er een paar met je delen, omdat ze meer zeggen dan ik een aanbeveling kan doen.

"Flabbergasted. Het hele boek: de omslag, de prachtige details op elke bladzij. Het is een goudmijn en ik blijf er maar in lezen en bladeren. Dit is echt een topper. Dankjewel voor alle energie die je erin gestoken hebt!"

"Je boek blijft raken en geeft me elke keer precies wat ik nodig heb... ook al wil ik dat soms niet zien of voelen."

"Het boek getuigt van jouw hartstocht. Letterlijk de weg van jouw hart. Mooi hoe je je, soms met enige worstelingen, laat leiden door de Innige Bron in jou. We hebben genoeten van jouw belevenissen en ervaringen. Van jouw eigen-wijze kijk op wat zich aandient. Van jouw overstijgend vermogen om in het donker licht te kunnen zien. Gezegend is de mens die, in al wat zich aandient, haar of zijn zegeningen kan tellen. Wij voelen ons gezegend met jou!"

"Alles wat ek is, is net genade; alles wat ek het, is net geleen. Zomaar een van de prachtige spreuken in het boek Scherven en genadegoud. Ik herkauw hem en proef hoe waar dit is... Wat ontvang ik veel genade en wat krijg ik veel kostbaars te leen. Die boek is een PAREL! Zo mooi om op tafel te leggen, die cover is prachtig! Maar nog mooier om open te doen."

Feest: Scherven en genadegoud-actie

Deze foto is voor mij heel veelzeggend. Afgelopen juli was ik op de lievelingsplek in Zuid-Afrika waar veel van mijn verhalen geschreven zijn, of een oorsprong van een verhaal hebben. Ik heb oceaan/rivier/dolfijnen/schelpenfoto's in mijn boek staan die hier gemaakt zijn. Ik maakte er een filmpje over toen ik daar bij de zee zat: je kunt die hier bekijken.
En aankomende week post ik nog een filmpje op mijn insta waar ik een stukje voorlees uit mijn boek.

Mijn boek komt thuis...

Mijn boek komt thuis...

Deze acties duren tot en met 12 november 2022: met andere woorden, als je nog een mooi sinterklaas of kerstcadeau wil geven, bestel m nú! Dan hoef je je daar in elk geval niet meer druk om te maken en heb je én 10 mooie kaarten gratis én je maakt kans op een extra boek! (elke 25e bestelling krijgt een gratis extra boek om weg te geven).

Het boek pak ik mooi voor je in en komt met DHL jouw kant op!

Bestellen kan via: www.schervenengenadegoud.nl

Feest: Scherven en genadegoud-actie


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter  Jordy

  Geplaatst: 2022-10-11 11:18:57

  Gefeliciteerd met het uitgeven van uw eigen boek. Mooie titel.

  God heeft ook een eigen boek: de bijbel.

  Ik geloof in God en dit is wat ik geloof:

  "Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe."
  (JOHANNES 3:16 SV-RJ)

  https://bible.com/bible/165/jhn.3.16.SV-RJ

  Verduidelijking:
  God houdt van mensen. Maar wij mensen hebben een probleem: we doen verkeerde dingen. Mensen die verkeerde dingen doen behoren straf te krijgen, maar God wil de mensen niet straffen, Hij wil ze juist vergeven. Daarom stuurde Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar de wereld. Jezus Christus betaalde voor de zonden van de mensen met Zijn leven, door de straf te ondergaan die wij allemaal verdient hebben op basis van onze zonden: de doodstraf. Hij stierf aan het kruis, werd begraven en op de derde dag werd Hij opgewekt uit de dood.

  Als je je bekeert (je "omkeert", je ongeloof in God en je zondige levenswandel achter je laat) en gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, heb je eeuwig leven en ga je niet verloren.
This thread has been closed from taking new comments.