Fotografie en Inspiratie-workshops

Supertof! Alle workshops van de komende maanden op een rijtje! Twee superleuke en leerzame fotografie-workshops en een paar bijzondere Inspiratie-avonden en dag!

Fotografeer je vaker mensen maar zou je willen leren hoe je de 'echte pure emoties' kunt creëren en vastleggen? Ook geschikt als je kinderen of gewoon al langer fotografeert! We gaan er vanuit dat je de basis van fotograferen en je camera wel een beetje snapt ;-) Eerst 'hoe doe je het' en dan gaan we het ook gelijk in de praktijk brengen: een avond die je als 'mensenfotograaf' niet mag missen! Zou je nu heel graag wel die basis (nog) een keer goed uitgelegd hebben? Snappen hoe en wat al die knopjes op je camera betekenen? Deze twee avonden zijn echt megagezellig, en met mijn nieuwe cursus leer je in twee avonden echt mega mega veel!

Schrijf je in, neem je vriend/vriendin mee en kom!En ja, daar is ie weer. Die bijzondere, veelzijdige, creatieve Inspiratiedag. Met toffe handvaten voor jou en je leven. Met heerlijk ontspannen momenten. Creativiteit en sportiviteit, mag allemaal. En verwend worden met erg lekker eten... (Taart, koffie, lunch, tussendoortjes én diner!) Misschien moet je er vrij voor nemen, maar we beloven je: het is de moeite waard. http://jonneke.nl/2018/04/inspiratiedag-in-de-polder/ Wegens succes (én vraag naar nieuwe avonden): de Thema-Inspiratieavonden worden herhaald. De drie avonden zijn zo opgezet dat ze een logische opbouw hebben. Eerst weten wie je zelf bent en wat je kunt en wilt. Dan op een gezonde manier ‘nee-zeggen’ tegen energieslurpende zaken/mensen in je leven en ‘ja-zeggen’ tegen de écht belangrijke dingen. Vervolgens hoe je ‘voeten aan de grond’ houdt als er tegenwind is in je leven. De avonden horen een beetje bij elkaar, maar je kunt ook heel goed 1 avond komen. (bezoek je twee avonden betaal je totaal € 65.- en kom je alledrie de avonden is het totaal € 90.-) Kom alleen, of neem iemand mee. Geef een ticket aan iemand cadeau.

Twee referenties:

"Ben naar de eerste avond geweest en ik dacht op weg ernaar toe: Leg mij maar eens uit dat ik iets waard ben. Maar deze avond was echt heel waardevol. Vond het best wel weer spannend en na 5 minuten denk ik, waarom dan? ;) Heb er geen spijt van, en ben er nu verder mee aan de slag gegaan."

"Hartelijk dank voor de mooie inspirerende avonden. Ik ging eigenlijk zonder bewuste keuze voor de onderwerpen naar deze avonden. Maar zag het als 'avondjes' uit en investering in mezelf. (...) Wat vallen dan veel dingen weg die helemaal niet belangrijk zijn, en waarom slokken al die dingen juist zoveel tijd van ons op. De eerste twee avonden waren al heel mooi, maar de derde was echt bijzonder. Vanessa en Jonneke, jullie hebben een leuke match samen en mooie talenten om uit te delen, hartelijk bedankt en ga zo door. (...)" (deel uit een hele lange mail!)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.