Fotografieworkshop in de polder -nieuw!-

"Fotografie maakt je kijk op de wereld anders en je gaat dingen zien die nooit eerder zag."

Als je fotografeert, leer je beter kijken. En beter kijken zorgt voor een bewuster leven. Maar als je camera en de instellingen nog niet zo vanzelfsprekend zijn, kun je daar best wat tips voor gebruiken natuurlijk. Om jouw wereld op z'n mooist vast te leggen. In ons prachtige atelier met het adembenemende uitzicht, midden in natuurgebied/polder, bied ik nu een nieuwe tegektoffe fotografieworkshop aan!

Fotografieworkshop eigen-2 kopiëren

We gaan al spelend een heleboel leren over iso, sluitertijd en diafragma. Over licht en compositie. Over 'kijken'. En vast nog meer! 2017-03-27_0001 De workshop bestaat uit twee avonden, wordt in Putten (vlakbij Nijkerk) gegeven en ik garandeer je dat het twee gezellige, leerzame, toffe avonden worden. Je kunt dus kiezen uit twee avonden in april óf twee avonden in mei. 2017-03-24_0007Meld je nu aan!

"Niemand heeft ooit via foto's lelijkheid ontdekt. Maar velen hebben via foto's schoonheid ontdekt."

P.s. afgelopen tijd heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik workshops geef: mocht je mensen kennen die interesse hebben, attendeer ze hierop! (delen en liken van deze blog wordt op prijs gesteld.)



Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.