Geef jouw lach!

We geven soms een heleboel van ons zelf. Spierballen om te helpen met sjouwen of klussen. We geven veel tijd om dingen te doen. We geven spullen en cadeau's. We geven ... we geven. Daar zijn we best goed in.

Maar soms hoef je om te geven niet eens zo heel hard te rennen. Je mag gewoon stil blijven staan. En geef de ander eens jouw echte welgemeende lach. Wedden dat dat iets doet?

[Probeer het gewoon maar eens uit... en dan hoor ik graag je ervaring]

2017-07-14_0022

Gratis

aardig zijn is gratis het kost je echt geen moer een zeikbek brengt je nergens en niemand vindt je stoer slecht zaaien is slecht oogsten het brengt je echt geen fuck je ontneemt jezelf de kans op levensvreugde en geluk aardig zijn is gratis wees aardig tegen anderen of houd je gewoon je kop.

Rene Oskam

2017-07-17_0001

Dit is een van de onderwerpen waar we op de Inspiratiedag over nadenken. De vorige dag was echt in velerlei opzicht 'goed en bijzonder', dus willen we heel graag nog zo'n dag organiseren. En speciaal voor alle mensen die doordeweeks moeilijk vrij kunnen vragen,  is het nu op zaterdag 14 oktober! Twijfel je, heb je vragen hierover, mail me gerust. En anders... kom! Het zal in diverse opzichten een cadeau voor je zijn. 'Het is veel geld, maar deze dag is onbetaalbaar' zei iemand. 'Het mooiste cadeau van 2017 voor mezelf', zei een ander. 'Een verwennerij in heel veel opzichten, wauw'. inspiratiepolderposter 3 oktAlleen de stilte, het uitzicht, de luchten doen je al goed.2017-07-14_0023Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.