Gezocht: bruidsparen met lef!

Ga je in 2018 trouwen, of weet je iemand die gaat trouwen? Lees dan snel verder!

Ik ben op zoek naar bruidsparen met lef! Durf jij anders te zijn op je bruiloft? Unieke kleding te dragen? Op een te gekke bijzondere plek trouwen? Durf jij de dag eens heel anders in de delen dan 'doorsnee'? Kun jij buiten de 'zo-hoort-het-kaders' te denken? Dan kijk ik er naar uit om jouw bruiloft te fotograferen!

Ik geniet onwijs van bruidsparen die 'eigen' zijn en zich niet zo druk maken om wat anderen denken, of wat 'hoort'. Die net ff op andere manier hun dag indelen of ondanks het nederlandse weer gewoon lekker een buiten bruiloft doen.Bruiden die gewoon denken: huppekee met die jurk, die dragen we maar 1 dag en we halen eruit wat erin zit. Of gewoon achterop de motor gaan... Wat denk je om op die leuke dag gewoon samen ergens te gaan ontbijten, koffie drinken, ijsje eten of te lunchen? Niet bang zijn voor zulke momenten... levert te gekke beelden op. Echt. Je niet laten leiden door 'de mode' maar gewoon kiezen wat je écht mooi vindt en bij je past.Niet bang zijn om ergens op te klimmen of op de grond te liggen. (Ja hoor, ik heb meestal wel iets van een plaid bij me ;-)) Ga lekker uit je dak op je eigen feest, i love it! Voor 2018 neem ik ongeveer 15 bruiloften aan: en van mij mogen dat stuk voor stuk spetterende en spectaculaire dagen worden. Er staat bijvoorbeeld al een bruiloft op een grote driemaster op het programma en daar word ik heel enthousiast van. Je bent welkom om eens kennis te komen maken [in januari ben ik niet in Nederland, maar daar vóór of daarna van harte welkom!] Sommige maanden lopen al redelijk vol, dus wacht niet te lang. En ik zou zeggen: daag jij mij uit als fotograaf? Tof, ik kijk ernaar uit!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.