Gezocht: bruidsparen met lef!

Ga je trouwen in 2019? Lees dan snel verder! Of ken je iemand die gaat trouwen volgend jaar? Laat hem/haar deze blog lezen.

Met nog 1 bruiloft te gaan, zit het bruidsseizoen van 2018 er voor mij op. Wat een tof jaar met zoveel te gekke, mooie, intieme bruiloften! Wil je vast een overzicht zien van de eerste helft van 2018, klik dan hier.

Met heel veel liefde en lef leg ik jullie mooie dag vast, vol mooie momenten, emoties en gebeurtenissen.

En nadenkend over volgend jaar komen er een aantal dingen naar boven. Ik heb mijn top-tien-wensen-lijst gemaakt en als jij een van die wensen kan vervullen, heb ik echt een tof cadeau voor je!

1.Een bruiloft op het strand - in Nederland of daarbuiten - 2. Een bruid met een korte trouwjurk (of een trouwjurk die echt totaal anders is dan anders mag ook!) 3. Een bruiloft op één van onze eilanden (Terschelling, Vlieland, Schiermonnikoog, Vlieland...) De natuur daar, de rust, het strand met de zee, de gezellige dorpjes: elke keer als ik op een van de kleine eilanden ben denk ik... ooit hoop ik hier een bruiloft te mogen fotograferen. Het liefst een van een drie dagen ofzo ;-)

4. Een bruidspaar die een tof thema te gek kan neerzetten op hun dag: echt met alles erop en eraan. 5. Een bruiloft met een diepere laag: bijv. dat je voor de tweede keer met dezelfde man/vrouw gaat trouwen, of onder hele bijzondere omstandigheden.

6. 'k Zou zo graag eens een 'Rembo-trouwjurk' willen fotograferen: wie kiest er voor dit merk? (foto's van Rembo Styling) Zo fijn, zulke mooie patronen. *ikwisthetwelalsiknogeenszoutrouwen.

7. Ceremonie op een bijzondere locatie: zoals op een schip (zoals afgelopen juni op de bruiloft van Renske en Peter) of bijv. op het droogvallend wad, hele oude fabriek of een onbewoond eiland of in een luchtballon of iets heel anders cools. 8. Een bruiloft in het buitenland. Maakt niet uit waar ;-) Ik reis graag met jullie mee! 9. Een bohemian wedding: en wil je weten wat dat is? Dat is deze stijl:Relaxt, schommels, tenten, buiten, veel DIY, kleden op de grond, véél bloemen, hoeden... Kijk even op Pinterest bij Bohemian wedding bijvoorbeeld. 10. Deze laatste optie laat ik open: ik laat me graag verrassen met jouw top idee/bruiloft! Kom met je allergekste mafste bijzonderste idee.

Dus nogmaals: elke bruiloft waar liefde is, waar mensen zichzelf zijn, word ik heel blij van en fotografeer ik met passie.

Maar kan ik met het fotograferen van jullie dag er één van mijn 'bucket-list' strepen, staat daar zeker een tof iets tegenover! Wat dat precies is, doen we in overleg met elkaar.

P.S. Je mag deze blog zeker liken, delen of aanstaande bruiden of bruidegommen taggen!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.