Go with the flow...

"You can't calm the storm, so stop trying. What you can do is calm yourself. The storm will pass."2016-03-17_0039 "I've heard your prayers. I've seen your tears. I haven't forgotten about you. Trust my timing. My timing is perfect."

Een korte blog. Want er zijn niet zoveel woorden. Ik voel verdriet in me. In m'n gedachten. In m'n lijf. En het enige wat ik kan doen in deze stormachtige periode, is me vastklampen aan God.

En m'n zegeningen tellen... want die zijn er ook, en gek genoeg, best veel eigenlijk. 'n Gedicht waarin antwoorden voor mij liggen. Zoveel lieve kaarten van zoveel mensen. De arm van Sjoerd om me heen, en stil bij me komt zitten. Het mooie weer. Vrienden uit Amerika die nu bij ons zijn. Een prachtig veldboeket in de vensterbank. Morgen weer een bruidsreportage. Het leven gaat - ook al is het wel een beetje anders momenteel - door.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.