Groei voor jou: kom naar inspiratieavonden!

Yes, we gaan deze prachtige serie Inspiratie-avonden weer geven! Omdat we zien hoe goed deze avonden ontvangen worden en dat mensen vanuit deze avonden nieuwe stappen (durven te) zetten in hun leven. Vanessa Wijnberger (heeft een eigen coachingspraktijk) en ik vullen elkaar goed aan. De avonden zijn afwisselend: informatief, actief met leuke kleine opdrachtjes, en vooral heel praktisch: je kunt het gelijk toepassen.

De eerste avond gaat over een onderwerp wat veel mensen raakt: hoe kijk je naar jezelf? We zien de struggles maar ook de effecten in ons eigen leven als je daarin lucht mag krijgen, en willen graag laten zien hoe jij daarin kunt groeien! Het is een onderwerp wat vrouwen meer raakt dan mannen, of .... durven mannen er niet goed voor uit te komen? In ieder geval is IEDEREEN van harte welkom: man, vrouw, jong en oud. Niet twijfelen en gewoon hier aanmelden als dit onderwerp je aanspreekt. De avonden worden als 'laagdrempelig en erg welkom' omschreven.

De tweede avond is een mooi vervolg op de eerste avond. Want als je beter weet wie jezelf bent, dan kun je ook beter doen waar je goed in bent. En dat helpt weer om je grenzen (voor het eerst of opnieuw) aan te geven. Want begrenzen is iets wat we veelal niet als vak krijgen, maar o zo belangrijk! Want zijn we niet een beetje verleerd hoe we 'nee-zeggen' tegen veel dingen en we daarom op ons tandvlees lopen? Maar hoe maak je die keus dan wat je wel en niet doet? Kom ook naar deze avond en meld je hier aan.

Pittige periode in je leven: burnout, overspannen, te maken met (ernstige) ziekte, een overlijden, een ontslag... het kan opeens in je leven zijn gekomen. En als die tegenwind hard waait, hoe blijf je dan overeind? Deze avonden zijn als ontzettend waardevol ervaren: geen makkelijk onderwerp, maar daarom juist zo goed om er uit diverse invalshoeken met elkaar naar te kijken. Ken je iemand die hiermee te maken heeft? Neem hem of haar eens mee. Aanmelden Workshop Tegenwind.

Als je naar alle drie de avonden komt, betaal je totaal € 100,- Gebruik dan deze link.

 "Ik ben alle drie de avonden geweest, ze sloten ook mooi aan op elkaar. De drempel was de eerste keer betrekkelijk hoog voor mij maar die viel bij binnenkomst letterlijk weg door de hartelijke ontvangst. Jullie hebben oog voor iedereen ongeacht haarkleur, kerkelijke achtergrond of schoenmaat. 😉 Ik heb tijdens de avonden een enorme openheid gevoeld, mede mogelijk gemaakt door jullie. Ik denk ook dat het komt doordat jullie zelf ook open zijn geweest. Bedankt!"

"Ik weet nog dat ik na de eerste avond helemaal 'vol' terug naar huis reed. Het zijn echt inspirerende, open, gezellige avonden. Momenten om stil te staan en op te laden met goede energie. Er zijn weinig plekken (geweest) waar ik me eigenlijk meteen al zo op m'n gemak voelde."

Het kan kan zijn dat je deze avonden al een keer hebt bijgewoond en heel graag een groei-stap wil maken. Iets beter weten wie je bent en wat je kunt, met welke talenten wil en kun jij groeien? Dit kan persoonlijk zijn, maar zeker ook op werkgebied! (vraag je werkgever of je deze workshop als nascholing kunt doen!)

Daarvoor hebben we een hele toffe intensievere workshop gemaakt. - we gaan aan de slag met jouw kernkwaliteiten (o.a. met een DISC-training) - we gaan een ontzettend gave opdracht doen (PIP) die ik in Burundi gezien heb en bij werkelijk iedereen werkt! Hoe arm of uitzichtloos hun situatie ook was. - heel praktisch gaan we kijken naar jouw groeimogelijkheden. - inclusief een gezellige maaltijd

Speciaal voor de mensen van het onderwijs is het op een woensdagmiddag en avond! Het duurt nog even voordat het zover is, maar dan kun je 't vast in je agenda zetten, - en de rest eromheen plannen ;-)- En vol=vol dus wacht niet te lang met aanmelden!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.