Grote ZOA zalm - smulpakketten ACTIE!

Grote ZOA zalm - smulpakketten ACTIE!

Yes, mensen, daar is ie weer! De inmiddels beroemde ZOA-Zalm-actie is weer van start gegaan.
Als je ooit deze zalm geproefd hebt, weet je dat we er niet ver naast zitten als we zeggen dat ie TE lekker is. Dat je bijna je vingers erbij opeet... zo 'vingerlik-lekker'!

Henry - en hij krijgt hulp van een hele ploeg - gaat ook dit jaar weer zalm roken. Maar... het assortiment is flínk uitgebreid met gerookte paling, wijnpakket, en andere smulpakketten met luxe nootjes, oud-hollands snoep en kaas. En het L en XL pakket is inderdaad met paling of zalm.

Kortom: voor elke portemonnee, voor elke lekkerbek is er nu iets. En weet je: alle winst gaat naar ZOA - burundi!

- bestellen kan heel makkelijk en snel op www.heerlijkezalm.nl
- maar liefst meer dan 10 ophaalplekken door heel Nederland
- opsturen kan ook
- en op 16 en 17 december zijn er bij ons weer reuzegezellige ophaaldagen: inclusief vuurkorven, roken van zalm, broodjes zalm of knakworst, warme chocomelk en heel veel zelfgekweekte binnenplanten en te gekke 'rommelmarktspullen'.

Grote ZOA zalm - smulpakketten ACTIE!
Grote ZOA zalm - smulpakketten ACTIE!

We hebben - door omstandigheden - heel kort de tijd om deze actie bekend te maken. Bestellen kan namelijk t/m 1 december. Wacht dus niet met bestellen! En als je andere mensen kent die dit leuk en lekker vinden, wil je meehelpen om deze actie bekend te maken?
Deel de flyer, en de site ;-) www.heerlijkezalm - daar staat alles ook op!

Dankjewel voor je support, op welke manier dan ook!

En... wie weet tot ziens op de ophaaldagen 16 of 17 december bij ons in de polder. Wil je nog even kijken hoe gezellig dat vorig jaar was? Klik dan hier.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.