Huis te huur in de polder

Vanaf 1 september is ons voorhuis weer te huur! Een bijzondere plek om te wonen, midden in de Arkemheense polder.

Op dit moment zijn we de woning aan het verbeteren - isoleren, vloerverwarming beneden en geverfd. Vanaf 1 september is het klaar voor nieuwe huurders.Het is ongeveer 4 km van Nijkerk en 9 km van Putten. 2 minuten van oprit A28, 8 min naar station Nijkerk. Je hebt een oprit en 2 parkeerplaatsen.Een eigen voortuin met beschut terras. Met volop leven in en bij de sloten krijg je er gratis bij! Het is bijzonder om zo in de natuur te wonen.

Hou je van het buitenleven? Vind je dieren op het erf gezellig? Hou je van rust en stilte en natuur? Vind je het niet erg om af en toe even de handen uit de mouwen te steken? Voorkeur gaat uit naar een stel/echtpaar.

De foto's van benedenverdieping zijn niet meer up-to-date: als het klaar is, heeft het huis een open keuken, een stoere betonvloer en lichte wanden. Bovenverdieping (1 slaapkamer, ruime overloop, kastruimte en badkamer met bad -met uitzicht op de polder!-) is ongewijzigd.

Belangstelling? Neem dan contact op via: info@jonneke.nl of bel 06-24857637Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.