Ik lef - lef jij mee? -

Lef. Dat wordt, vermoed ik, mijn thema voor 2019. Afgelopen weken is dat thema op verschillende manier op mijn pad gekomen.

Lef - zelfstandig naamwoord - ca 1860 - Hebreeuws Lēbh [hart, moed] 1. Moed, durf. 2. Risico nemen, iets gewaagds doen, op goed geluk, op  avontuur.

Heb jij lef? Lef om avonturen aan te gaan? Lef om dingen anders te doen? Lef om dingen uit te proberen? Lef. Afgelopen vakantie werd ik op een aantal manieren 'met lef' geraakt. Zo geraakt dat ik graag met 'lef 2019 wil gaan leven'. Daarom nu deze 'lef-blog'. Hoe? Lees maar verder...

  1. Soms moet je eens dingen anders doen. Iets wat door mijn hoofd blijft spelen is dat ik het atelier een paar dagen open gooi en iedereen is welkom! En ik ga het gewoon doen... dus bij deze de uitnodiging: van HARTE WELKOM tijdens de OPEN-atelier-DAGEN! Gewoon een kopje koffie na een fijne wandeling, gewoon lekker werken in het fijne atelier en natuurlijk iets kopen op mijn ROMMELMARKT! Wat er te koop is? vazen-kruidenpotjes-blokfluit-altfluit-tenorfluit-badkamerkastje-gereedschapskast-tijdschriften-camera&computerspullen-keukentafellamp-Apple20'scherm-stoelen-heelveelspullen voor in huis vanuit de hele wereld-hondenkennel-hondenhok-parkietenkooi-7grotecanvassen- en nog meer! (ik ben m'n huis en schuur nog aan het doorspitten en het is dus geen rommel - maar mooie spullen!)
  2. Ik had op vakantie een lef-avontuur op geloofsgebied, waar God me uitdaagde ... en dat op een wonderlijke manier zegende. Door het boek 'liefhebben met lef' van Beth Moore ben ik geraakt en voel dat ik bewust dit lef-avontuur aan wil gaan met God. Beter luisteren naar de gedachten en woorden die in m'n hoofd opkomen en dat niet gelijk afdoen als 'onzin'. Als iets in je hart of gedachten blijft haken... mag ik daar iets mee doen. Over dit avontuur ga ik vast meer vertellen. In februari hoop ik twee intensieve weekenden te hebben, voor mezelf. Voor persoonlijke- en geloofsgroei. Met lef.
  3. Ik hou van mensen met lef. Heb jij lef op je trouwdag? Heb jij een gek idee voor een love/familie/gezins/prewedding- of afterweddingshoot? Kan ik met mijn camera jouw droom vastleggen? Ik kijk er onwijs naar uit wat ik in dit jaar op gebied van fotografie mag gaan doen. Ik heb al een paar van die toffe lef-opdrachten staan en kijk uit naar meer!
  4. En dan nog een vraag, met lef. Aan jou. Jullie weten dat we op een geweldige plek wonen, midden in de polder. Een plek met veel mogelijkheden. Een prachtig atelier, weilanden, buiten mogelijkheden, een mancave .... Dan nu de vraag aan jou: ik zoek mensen met ideeën. Om samen mooie dingen te gaan doen. Durf je droom te leven, met lef. En schroom niet om contact op te nemen! Mail me (info@jonneke.nl) met jouw idee, wens, droom!Dit is een foto van vroeg voorjaar idd... je kunt je voorstellen dat het 's zomers nog veel en veel mooier is!


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.