Ik verkoop mooie spullen

Heel binnenkort zijn de Open-Atelier-dagen. Je mag gewoon binnen lopen, koffie/thee drinken, lekker komen werken of knutselen. Én er is een verkoop van mooie gebruikte spullen.

Wat er zoal allemaal te koop is? Hier een greep uit de items (er is dus nog meer). Het is geen 'rommelmarkt' - eigenlijk een mooie-spullen-markt ;-)

Twee alt-fluiten, een keramische fluit en een tenorfluit. Deze items zijn mooi, en gaan niet voor een 'rommelmarktprijs' weg. Je mag natuurlijk wel bieden! Een inbouwkoelkast voor boot of camper of caravan. Hout op z'n mooist. Links ongeveer 30 cm hoog (kun je een waxinelichtje inzetten) en rechts 76 cm hoog. Maak met je smartphone een mini-cinema (links) en beeld van innige liefde (rechts, ong 12 cm hoog) Fuji X20 camera incl extra batterijen en twee extra lensdoppen. Een 'vingerpad' ipv een muis en een cardreader. Een-persoons-gezondheidstrampoline - en lekker om te doen en heel erg goed voor je lymfestelsel. Een echte Bellicon. Hondenhok (105,5 breed/83,5 diep/87 hoog) - er is ook nog een hondenkennel [hoekformaat].

Koelbox

Kastje met wastafel en kraan (moet wel verder opgeknapt worden) en toffe kachel

Een hele serie mooie grote canvassen (50x100 cm en meisje met handen is 70x100 cm). Beelden uit Marokko

Ikea ophangrek (nieuw) - broodrooster Een hele doos boeken - en een zit-hang-stoel Afrika-sier-bezem en een antieke kast [met bijhorende tafel en 6 stoelen en dressoir] Lamp - als je aan de lampjes raakt gaan ze zachter of harder branden. Vet handig. Krijtbord-laptop. Leuk om lieve boodschappen voor elkaar achter te laten.

Een 20-inch apple scherm, helemaal gaaf. Grote drukpers (kon even geen betere foto's maken) Grappig 'art' set Telefoonset Gereedschapskast - met handig ophangsysteem

Kom jij ook even buurten op 16, 18, 19, 20 maart? Welkom op de Arlersteeg 31 in Putten! (vlakbij Nijkerk)


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.