Inspiratie-thema-avonden

Een nieuw jaar. Nieuwe mooie dingen. Vandaag lanceren we met heel veel enthousiasme ons eerste deel: namelijk drie inspirerende leerzame en ontspannen thema-avonden.

De drie avonden zijn zo opgezet dat ze een logische opbouw hebben. Eerst weten wie je zelf bent en wat je kunt en wilt. Dan op een gezonde manier 'nee-zeggen' tegen energieslurpende zaken/mensen in je leven en 'ja-zeggen' tegen de écht belangrijke dingen. Vervolgens hoe je 'voeten aan de grond' houdt als er tegenwind is in je leven. De avonden horen een beetje bij elkaar, maar je kunt ook heel goed 1 avond komen. Kom alleen, of neem iemand mee. Geef een ticket aan iemand cadeau. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Wat kun je verwachten? Je krijgt natuurlijk informatie over het onderwerp, maar we luisteren ook bijv. naar muziek of poezie, doen hele kleine praktische oefeningen, kortom:

Afwisselend | ontspannen | leerzaam | gezellig | prikkelend | interactief. Van HARTE WELKOM! Geef je snel op voordat t vol zit.   Deze avonden zijn een begin van een hele reeks inspirerende momenten. Let op: deze avonden worden in principe eenmalig gegeven (in 2018). Dus spreekt het je aan, kom! Het is niet eng, de groepen worden bewust klein gehouden en we beloven je dat je je snel op je gemak zult voelen. Je bent welkom in het polderatelier van Jonneke.nl (tussen Nijkerk en Putten), wat op zich al een weldadige plek is om te zijn. In een ontspannen setting, dingen over het leven leren, dat is toch tof?

Dit zijn avonden, de rest van de activiteiten in 2018 worden dagen of zelfs hele weekenden. Hou de blog in de gaten! (of like Jonneke.nl op fb, en blijf op de hoogte van nieuws!)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.