INSPIRATIE-weekend

Yes yes yes, we gaan het weer doen! Een heerlijk weekend in de polder en jij kunt erbij zijn! Een weekend op adem komen, geprikkeld worden en handvatten krijgen om weer verder te gaan op je levensweg, genieten van het buitenleven.

"Doe de dingen waar je hart van gaat zingen". Dat is het thema van het inspiratie-weekend in september.

Wat een mooie spreuk is dit en wat kunnen we veel hierover en hiervan leren. Alleen al de vraag: 'hóé doe je dat dan?' Misschien stel je je deze vraag helemaal vandaag de dag. Hoe kan ik in deze wereld met alle veranderende elementen toch mijn talenten inzetten op de plek waar ik leef en met de mogelijkheden die ik heb?

De woorden die Vanessa Wijnberger (coach) en ik (inspirator&fotograaf) opschreven voor dit weekend zijn: - buitenleven - vuur - zintuigen - beleven - bijkomen - op adem - niks moeten - eten - geprikkeld/geinspireerd worden - doen/aan de slag - afwisselend - positiviteit - 

Het weekend heeft mooie afwisselende elementen, maar je moet dus niks. Als je zegt: ik hou niet van wandelen, dan blijf je lekker op de trampoline naar de wolken liggen kijken. Als je liever in je eentje wil zijn omdat je dat even nodig hebt, skip je een avond-activiteit. Maar sowieso is er genoeg tijd om op adem te komen, beloofd.

We houden de groep klein: bij 6 aanmeldingen gaat het weekend door en het maximum is 8 deelnemers.

Een paar referenties van de vorige keer: "Een weekend van stilstaan, bezinnen, bijpraten, onderzoeken en weer nieuwe thema's om te puzzelen in en met mezelf. Liefde voor mezelf is op dit moment weer scherpgesteld, als in de zin van hóe belangrijk het is om te leven om moed en lief te hebben. Ik ben ontzettend blij dit weekend bijgewoond te hebben en dankbaar voor wat ik hierin heb mogen ontvangen. Héél véél dank!"

"De nadenkers waren fijn en bezinnend, genoeg keuzevrijheid om ook je eigen dingen te doen. Het was een fijn weekend met een hoog gastvrijheid gehalte. Ik voelde me welkom zoals ik ben, fijne gesprekken en super verwend."

"De afwisseling van het programma is heel fijn. Ik heb meer gekregen dan ik had gehoopt en het alleen weggaan is me zeer goed bevallen. Het eten was gezond, lekker, afwisselend en verrassend. Voor herhaling vatbaar!"

Praktische informatie: * Vrijdagmiddag om 15.00 start het programma en zondagmiddag rond 17.00-18.00 uur nemen we afscheid van elkaar. * Eten&drinken&tussendoortjes wordt allemaal geregeld. Je wordt echt verwend en komt niets te kort. * De activiteiten zullen o.a. een wandeling, een verdiepingsworkshop (Identiteit in elke omstandigheid), me-time, spel&sportactiviteit, creatief zijn. * Je mag zijn wie je bent, genieten wat de natuur je geeft en met droog weer zullen we regelmatig een vuurtje aansteken. * Overnachten kan in een eigen tent in het weiland, indoor kamperen (zolder) inclusief wc en douche. (gratis) Als je kamperen niets vindt, kun je overnachtingen boeken bij onze overburen Bed&Breakfast Poldergoed. * aanmelden doe je door een mail te sturen naar info@jonneke.nl Spreekt dit jou aan en wil je graag komen om dit weekend mee te beleven? Wil je (opnieuw) uitzoeken waarvan en hoe jouw hart gaat zingen? Wacht niet te lang met opgeven. Er zijn echt maximaal 8 plaatsen beschikbaar.

Stuur je aanmelding naar info@jonneke.nl

De ervaring is dat zulke weekenden je echt ontzettend kunnen opladen, nieuwe richting kunnen geven, en z'n geld méér dan waard zijn.  

WELKOM!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.