Inspiratiedag: wat is dat en voor wie?

Misschien al een paar keer voorbij zien komen: de poster van de Inspiratiedag. En dan vraag je je af: Tja, wat doe je dan, wat leer je dan, wat heb je eraan? Lees dan snel verder.De reden waarom wij de Inspiratiedag geven is om je bewust(er) bij je eigen leven te laten stilstaan. [We = Vanessa Wijberger / coach en Jonneke Oskam / inspirator en fotograaf] Het leven gaat zo snel, en we vergeten soms zo snel de diepere laag van onszelf en het leven. En juist de waarde kennen daarvan maakt het leven zoveel intenser, mooier en veelzeggender. Als jij meer leert over jezelf, hoe je omgaat met de dingen om je heen en de juiste keuzes kunt maken, wordt het alleen maar tof!

Combi dus tussen ontspanning en verdieping. Nadenken over mooie (prikkelende) thema's op hele verschillende, ontspannen en verrassende manieren.

En de plek - het Atelier in de Arkemheensepolder- is alleen al een cadeautje op zich. De weidse vergezichten, het gegak van de ganzen, de gruttos', zwanen en nog veel meer vogels, de dijk met het water: is zo genieten! En mei en juni zijn de allermooiste maanden hier, niet voor niets dat we het 30 mei houden. Over de dag zelf: * Onderwerpen die aan bod komen: 'wie ben je ten diepste?' 'Het geheim van zijn' 'Hoe kom je tot bloei met jouw talenten en mogelijkheden?' * We gebruiken veel verschillende werkvormen en plezier hebben heeft een grote prioriteit * Je wordt qua eten en drinken heerlijk verwend met lekkere taart, mooie gerechten (uitgebreide lunch én diner) en mjammjamtussendoortjes * Je krijgt voldoende tijd om te genieten van de omgeving en wat activiteiten. * Je kunt alleen zijn, maar ook inspirerende gesprekken hebben in het 'vrije uur'. (vorige keer hebben mensen in de regen de mooiste ontmoetingen/gesprekken gehad op de dijk. Zelf heeft iemand in d'r eentje gedanst op blote voeten! (en ja, dat was gewoon helemaal vrijwillig omdat ze zich gelukkig voelde) -Al hopen we nu op een zonnetje natuurlijk-* Je kunt je een hele dag lang vrij voelen. Het kind in jezelf weer zien en voelen. Figuurlijk maar ook letterlijk. Weet je HOE heerlijk dat is?? En geloof me: dat kan, dat mag, dat wil, dat zal...Kortom: Een GEWELDIG FIJNE en LEERZAME dag. Op een hele relaxte manier nadenken over mooie, diepere thema's van het leven.

Een vorige deelnemer schreef: 'Het is het mooiste wat ik mezelf cadeau gedaan heb de afgelopen jaren. Zo heerlijk en mooi!' Een ander: 'Misschien was dit wel wat in nodig had: even creatieve bezinning nu ik tegen een burn-out aan zit.' En weer iemand anders schreef: 'Deze dag had ik nodig. Het was fijn dat er op verschillende manieren naar je leven gekeken werd en zo ontdekte ik veel dingen. Na deze dag heb ik concreet stappen kunnen zetten wat betreft mijn werk ipv dat het bij 'dromen' bleef. Erg blij mee!'       Waarom zou je niet komen... Wij weten het niet. Daarom: twijfel niet langer, en geef je op! Of... je mag het natuurlijk ook iemand anders cadeau doen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.