Ja! Zalmactie voor Burundi

Op jullie verzoek is 'ie er weer: de zalmactie! Maak de donkere decembermaand extra lekker door een heerlijke zalm te bestellen. Natuurlijk voor jezelf en je familie: heerlijk met zo'n zalm in het midden, stokbroodje erbij en 'plukken' maar... Maar wat dacht je als bedankje voor je personeel of collega's?

Het mooie is dat de zalmroker ook dit jaar weer bereid is om zijn tijd helemaal in dienst van het goede doel te stellen. Dat betekent dat we per zalm vaak een mooi bedrag overhouden om naar ons ZOA-project in Burundi te geven.

Dit filmpje heb ik gemaakt tijdens ons vorig bezoek aan het dorp Karurama, met uitleg van het doel van 'drie jaar inzet voor een dorp' https://www.zoa.nl/nieuws/presentatie-zba-project-burundi/

Het mooie is... hoogstwaarschijnlijk gaan we in november er weer naartoe! Kan niet wachten om te zien wat de afgelopen paar jaar voor effect gehad hebben in de levens van deze 'dorpsbewoners'. Want de verhalen die we horen zijn heel hoopvol! Degenen die deze zalm een keer geproefd hebben, willen niet meer anders. Vraag henzelf maar!  De toevoeging citroenpeper is die euro meer dan waard: ontzettend lekker! Wil je deze actie ook bekend maken bij familie en vrienden? Vergeet niet op tijd te bestellen.

ZOA staat voor HULP, HOOP, HERSTEL. Draag jij ook je steentje bij?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.