Jan-Hendrik en Manon -Apeldoorn-

Lef. Heel gewoon. Beetje anders. Gekke dingen. Gezelligheid. Campingbruiloft. Dit zijn de woorden die me te binnen schieten als ik denk aan afgelopen donderdag toen deze twee leukerds zijn getrouwd. Manon ken ik al best lang: zij was een van de meiden die me jaren hielpen met grote schoonmaak en met het tuinfeest. Later kwam Jan-Hendrik erbij, en tijdens de jongerenwerkvakantie in Venda waren ze erbij. Drie weken trek je dan intensief met elkaar op en leer je elkaar goed kennen.  Toen hebben we al zo gezien dat deze twee mooie mensen bij elkaar horen en nu, twee jaar later, was het eindelijk zover!

Best beetje extra speciaal dus voor mij om deze dag vast te mogen leggen, wat ik ook met erg veel plezier gedaan heb. Kijk mee naar hun geweldige feestdag! En het spijt me, maar ik kan gewoon niet anders dan er een eeextra lange blog van maken.

Als je de enige in huis bent die stropdassen kan knopen ;-)Om 't nog even spannend te houden... maar nu op de foto zien we dat JH wel heel sneaky is hoor! De reportage wilden ze eigenlijk overslaan, maar dat liet ik niet zomaar gebeuren. Omdat ze in 't centrum bij Bagels & Beans wilden ontbijten samen, hebben we een rondje daar gelopen en ik vond het erg leuk om de 'stadsdingen' te gebruiken voor de reportage. Weer eens wat anders dan een 'park of bos' en dat komt mijn creativiteit wel ten goede.

Ja, het miezerde. Nee, we hebben ons er niks van aan getrokken. En hebben volop genoten! De B van van de Bosch! Daarna troffen de gasten en het bruidspaar elkaar bij Schenkers, ook 'in de stad' en genoten van een heerlijke kop koffie of thee. Lopen naar en trouwen in het gemeentehuis, met persoonlijke woorden en beloften (en dat deden ze allebei zo goed!) Bij de familie Schiphorst is bijzonder hard gewerkt de laatste tijd om de tuin helemaal 'bruiloftsklaar' te maken. Wat is het fijn dat het gewoon droog is, en we ook echt van de tuin kunnen genieten. En zelfs Max en Tijger zijn helemaal in de bruiloftssferen. God danken voor deze mooie dag.  Inmiddels is het echt droog en komt de zon zelfs af en toe een beetje door! Yes, wat fijn. En zo kwam ik ook weer even terug in 'm'n oude kerk' - want vanuit deze kerk kennen Manon en ik elkaar ;-) Een fijne dienst waar gezongen werd, moment stil worden voor God en Zijn zegen vragen. En als klap op de vuurpijl begeleiden deze nicht en neef het slotlied (voor het eerst in het openbaar spelen en dan gelijk zo, knap hoor!) File? Niks erg ;-) We rijden naar Voorthuizen, naar camping 'Het beloofde Land' want daar wordt het feest verder gevierd, en hóé! Met een luchtkasteel, muziek, donut-wall, spellen, BBQ, kabelbaan (ja ook het bruidspaar heeft het gedaan!!), veel gezelligheid en een prachtige vurige laatste uren...   Met echt Bosch-bier. Te cool als je van den Bosch heet!    En jongelui van de JV waren de Bosch-bruiloft-crew. Top-idee! Ze doet het gewoon he... met trouwjurk.Daar gaat Maaike hoor! Deze paar uur had ik een second shooter (Lia Zaal) ingehuurd, zodat ik zelf ook even iets meer kon ontspannen en genieten. Een aantal foto's zijn dus door haar gemaakt. En ze deden het gewoon. Eerst apart en toen samen! Hoe stoer is dat? Jullie zijn te gekke lefgozers ;-)Dit filmpje maakte de zus van Jan-Hendrik...

[video width="720" height="720" mp4="http://jonneke.nl/wp-content/uploads/2017/09/WhatsApp-Video-2017-09-02-at-11.22.23.mp4"][/video]

JA in het ene oor, JH (Jan Hendrik) in het andere oor. Tof detail!En we vingen de laatste zonnestralen! Een aantal gasten vonden het ook leuk om te fotograferen, dus die hebben met mijn tweede camera nog heel wat leuke dingen vastgelegd. Jaren en jaren sliep Manon bij haar vriendin op dit kussensloop... Nu heeft ze haar droomprins gevonden (maar een belofte met haar vriendin verbroken, haha)Ringen-donuts.  De avond valt... de avondgasten komen om mee te feesten. Ze mogen allemaal een persoonlijke boodschap inspreken (op de Ipad) Lol verzekerd!Popcorn en suikerspin en kabelbaan en vuur en marsmallows. Foto's zeggen genoeg over de sfeer!

Lieve Manon en Jan-Hendrik; inmiddels zitten jullie al heerlijk in Marokko waar jullie 'julle gate uit geniet'. Dankjewel dat ik jullie mooie vrolijke en gekke dag mocht vast leggen, ik heb er onwijs van genoten om jullie te zien stralen en ik heb alle vertrouwen in jullie samen! Jullie zijn kanjers, ieder op z'n eigen manier.

P.S. Delen, liken van deze blog mag ;-) en een berichtje achterlaten voor het bruidspaar is natuurlijk altijd leuk! En als je Jonneke.nl op Facebook liked, komt er vast nog wel wat voorbij van deze dag! (en binnenkort meer leuke acties en aanbiedingen)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.