Jelmer en Carine -Putten-

Wat is trouwen toch  heerlijk! Op 07072020 hebben Jelmer en Carine elkaar beloofd vanaf nu samen te gaan leven. Met alles wat daarbij hoort.

De dag begon in Doorn bij Carine thuis.

Omdat Kasteel de Vanenburg hun locatie voor de hele dag is, beginnen we hier ook met foto's maken. Deze twee dames hebben zo goed geholpen! Terwijl de gasten richting de Vanenburg komen, rijden wij terwijl naar strand Nulde met een stop in het maisveld.  En zo was ik opeens maar een paar kilometer van ons eigen huis af... ... en kon het niet laten deze mooie wolkenluchten met de dijk en bruidspaar te fotograferen ;-)Blije gasten die het bruidspaar welkom heten. Alle kids (en dat zijn er best wat) hebben een superleuk verrassingstasje van het bruidspaar gekregen. Met te leuke cadeautjes erin. Dan gaat de ceremonie beginnen. En wat fijnfijnfijn dat het toch droog is en ze op hun droomplekje bij het prieeltje kunnen trouwen.

De trotse blik van pap is goud waard!   Ja. Ringen. Handtekeningen. Getrouwd!Van alle gasten een losse mooie bloem krijgen als teken van de 'veelkleurige daggasten'. Even de kunst afkijken hoor ;-) Samenwerken gaat ze goed af.  We maken groepsfoto's, genieten van taart en bubbels, gezelligheid. Vanachter mijn camera deed ik vandaag opnieuw een rondedansje. Dit: de liefde, de sfeer, details vastleggen. Het is mijn passie, en ook nog eens mijn werk.   Voor de kerk hoeven we het terrein niet af, want in de Oranjerie is een heuse kapel. Daar neem ik dan ook afscheid van het bruidspaar. Opnieuw een toffe dag. Waar de liefde gevierd wordt, een oase is zo'n dag in 'een wereld die op z'n kop staat'. Zullen we dat niet vergeten? Ondanks alles lief te hebben, onze zegeningen te tellen, het leven leven?Jelmer en Carine, dankjewel. Dat ik met mijn camera's op jullie toffe feestje mocht zijn. Ga heel fijn nagenieten van deze mooie dag! Wil je een berichtje achterlaten voor het bruidspaar? Voel je vrij! ;-)

 


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.