Jonneke -en social media-

jonnekesocmed kopieJonneke is actief op social media! Op verschillende vlakken en om diverse redenen. Lees en volg! ;-) Allereerst Facebook. One of my favorits. Op de Facebookpagina van mijn bedrijf plaats ik updates van nieuwe blogs, leuke tussendoor-foto's en af en toe verloot ik een leuk cadeau. Dat laatste ga ik bijv. weer doen als de 2000 likes zijn behaald! (dus nog 61 te gaan! Zou het voor het eind van 2015 lukken? Zou TOF zijn.) Wil je ook kans maken op een mooi cadeau en op de hoogte blijven van acties? Like dan de pagina!  Als je 'm liked, zet ook 'meldingen ontvangen' aan. Pas dan krijg je alle updates.

Op mijn persoonlijke facebookpagina word ik alleen vrienden met mensen die ik echt ken (face-to-face), wat mee heb of inderdaad m'n vriendjes zijn. Alle andere mensen zijn welkom om de zakelijke pagina te liken. smfacebook Mijn tweede favoriet is instagram. Heerlijk die vierkante (o nee, dat is weer verleden tijd ;-) ) fotootjes, kleine bijschriften, bijzondere hashtags... Even lekker scrollen en mooie beelden zien. Hier deel ik ook regelmatig wat privé-alledaagse-dingen... En volgen kun je zomaar doen! sminstagram Heerlijk een uurtje pinteresten. (wat meestal niet bij een uurtje blijft hihi) Het is voornamelijk ideeën opdoen ... Jeweetwel, voor dat zevenjarig sabbatical om al die leuke ideeën eens echt te gaan maken/doen/proberen ;-) Maar goed, daar zijn de 'borden' voor, waar je al die ideeën fijn op kunt 'pinnen'. Om er later nog eens naar te kijken, om met de juiste gelegenheid die toffe dingen gelijk bij de hand te hebben. Of anderen mee te inspireren. Je kunt ook bijvoorbeeld alleen het bord 'wedding' volgen.

smpinterest2 Twitteren. Eigenlijk is het niet echt iets voor mij. Je zult van mij dan ook niet heel veel tweets tegenkomen. Wél is altijd zichtbaar als er een nieuwe blog online is; ook weer erg handig voor de fanatieke twitteraars. Welkom om te volgen! smtwitter

Ja, ik zit ook op LinkedIn - maar dat vind ik echt te zakelijk voor mij ;-) Nee, ik heb geen Google+ account. Het is het plan om nog uit te breiden naar 500px (account is er al)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.