Love-gezin-familieshoot

O lieve mensen, hebben jullie ook zin in zon, zomer, wind door je haren, groen gras en zand tussen je tenen? Ik kan eerlijk gezegd niet wachten, heerlijk buiten de liefde vieren. Gewoon jij alleen. Of samen met je lief. Gezinsgeluk vieren. Of zelfs de hele familie op de foto. Kijk even een paar minuten mee en krijg gegarandeerd een big smile op je gezicht! Het maakt je dag echt een stuk leuker ;-) https://jonneke-oskam-jonneke-oskam.smartslides.com/gezinfamilieportret-2019

  En... krijg je al zin in zulke foto's maar dan van jou & jullie? Neem contact met mij op, en dan maken we een afspraak. Tot de zomervakantie nog een enkele plek vrij, na de zomervakantie nog voldoende ruimte. Ik bespreken meestal 2 data: mocht het op de eerste datum regenen/slecht weer zijn, hebben we gelijk een backup datum. Pak die agenda erbij en go for it!Goed kijken naar deze foto ;-) Stiekem ben ik gewoon trots en heel blij als ik de beelden van vorig jaar nog een keer bekijk. En dan weet ik het weer zo 200% zeker dat dit is wat ik heel graag doe! https://jonneke-oskam-jonneke-oskam.smartslides.com/gezinfamilieportret-2019Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.