Monica - portret van een mooi mens

 Monica belde mij een poosje geleden. Ze had een nieuwe foto's nodig van haarzelf, waaronder eentje voor op de achterkant van haar boek wat bijna uitkomt. Er was door de telefoon al een leuke klik en ze boekte een 'solo-foto-shoot'. De dag van onze afspraak was het grijs, regende en waaide het. Maar Monica zei: ik voel me vandaag goed, we doen het gewoon. En we hopen op droog weer... En ik zei erachteraan: met een heel klein beetje zon ;-)   Ja, het waaide stevig, en de luchten dreigend.. maar het was droog en oh wat mooi!   Het water, fluitekruid, de wind, alles werkte mee en we genoten allebei. 'Heb ik echt zoveel rimpels', dacht Monica bij het zien van deze foto? Maar veel van haar dierbaren vonden deze foto al snel een van de allermooiste! Rimpels of niet, 'écht' is het allerbest!En toen kwam daar toch heel flauwtjes dat zonnetje... Dit is wel een van mijn lievelingsfoto's!Terwijl we in het atelier nog even kopje thee drinken en verder praten... ... komt het zonnetje opnieuw even tevoorschijn tegen een dreigende achtergrondlucht.Een goed gesprek, mooie ontmoeting en een serie foto's waar ze alle kanten mee uitkan: achterkant van haar boek (benieuwd welke het wordt!) maar ook beelden voor op haar website.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.