My weddings in 2017

Als je alle momenten van de bruiloften in 2017 nog eens even doorbladert, duizenden foto's... dan weet ik weer opnieuw waarom fotograaf zijn zo onwijs tof is. Al die mooie, kleine, unieke, intense, heel gewone, emotionele momenten in beeld vangen is goud. Ik heb een mooie compilatie gemaakt en uit alle bruiloften wat foto's gepakt, zodat het totaalplaatje een goed beeld weergeeft van wat ik maak en wat me blij maakt. (en ooooo wat is het moeilijk om 'maar 150' foto's te kiezen. Ik kan wel alleen mijn allerallerbeste laten zien, maar ik wil een goed totaalbeeld weergeeft van mijn werk)

  Want echt, soms twijfel ik of ik door moet gaan met bruidsreportages maken... maar nu is die twijfel echt helemaal weg!Klik op de volgende foto en neem 3,5 minuut de tijd om te genieten. Het regent toch buiten... dus ga er lekker voor zitten ;-) Een vraag aan jou: welke woorden borrelen er bij jou naar boven als je dit filmpje ziet? Ik zou het echt tof vinden als je dit in een reactie achterlaat!"Capturing the moments of today that will wow your hearts tomorrow."Wil je ook graag dat ik jullie bruiloft fotografeer? Neem snel contact op, sommige perioden zitten al redelijk vol en ik heb een maximum aantal bruiloften per jaar! Kom snel eens kennismaken. Van harte welkom.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.