Nienke met viools

Nienke is een prachtige jonge dame; zelfverzekerd, met mooie grote dromen, houdt van veel dingen en is dikke maatjes met haar viool. Zij kwam voor een 'pubershoot' naar de polder. Het is zo mooi om iemand echt in de ogen te mogen kijken. Gekke ideeen? Prima. En het weer was zo top, de prachtige luchten veranderden elke tien minuten.

Nienke met viools

Hij houdt van me, hij houdt niet van me...

Hij houdt van me, hij houdt niet van me...
Nienke met viools

Wat en wie zie jij in de spiegel?

Wat en wie zie jij in de spiegel?

Heerlijk tussen het hoge gras!

Heerlijk tussen het hoge gras!
Als laatste nog een paar foto met haar moeder: ze zijn trots op elkaar. Heel mooi om te zien.
Nienke met viools


Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter  depositado

  Geplaatst: 2020-07-16 17:08:36

  GHIJK

  Thomas

  Geplaatst: 2020-07-16 17:24:52

  Dit is een test.
This thread has been closed from taking new comments.