Nieuw blog-idee en jij mag kiezen!

Tijd voor iets nieuws. En wat dat 'nieuws' is, dat mogen jullie zeggen. Ik zit te denken aan een soort nieuwe vaste (maandelijkse) rubriek. Maar hoe en wat? Ik heb een paar ideeen, lees ze eerst eens rustig door. Je helpt mij echt door een reactie achter te laten!

Mijn ideeën:

  1. De week van Jonneke - dit zou een blog kunnen worden die er in een notendop ongeveer zo uit zou komen te zien. Dus een week lang een klein momentje met foto, waarin ik wat kleine, grappige, indrukwekkende, gekke momentjes van mijn week deel.vb blog
  2. Verhaal achter de foto - Een foto ís een verhaal. Maar soms kun je ook een verhaal vertellen óver een foto: waarom het zo'n bijzonder moment is | iets over de locatie | hoe de emotie op het beeld tot stand kwam | iets over het licht of cameragebruik en waarom ik het zo gedaan heb | enz. Hier zou ik het verhaal vertellen over de prachtige kinderen in de Indiase woestijn, waar we elkaar zonder woorden begrepen en heerlijk hebben gegiebeld. 2016-05-03_0001
  3. Vraag beantwoord - Jullie stellen een vraag, en ik beantwoord deze zo eerlijk en uitgebreid mogelijk. Dat mag over van alles en nog wat zijn. Over mezelf, mijn werk, kom maar op ;-) 2016-05-30_0010
  4. Mijn tip van de week - Zoals jullie weten vind ik het leuk om geïnspireerd te worden, maar ook om te inspireren. In deze rubriek zou ik dan mijn 'tip van de week' willen geven: een heerlijk recept | innovatief product | fotografietip | tip voor een inspirerend dagje uit | enz. Bijvoorbeeld of je de heerlijke producten van Snoep Goed al kent: gewoon fijn zonder suiker, en/of gluten en melk. En bovenal: errug lekker.... IMG_1414
  5. Een wedstrijdje - maar op wat voor soort manier/onderwerp?? en wat zou je dan willen kunnen winnen??

Welke rubriek zou jij graag willen zien in de komende tijd op Jonneke.nl? Reageer hieronder! (En misschien heb je nog wel een ander idee, ik hou me aanbevolen!)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.