Nominatie voor BruidsFoto& FilmAward!

Joepiedepoepie! Fantastisch! Een prachtige nominatie van BruidsFoto&FilmAward 2016! Een maand heb ik mijn mond moeten houden, maar vanaf vandaag mag ik het tegen iedereen vertellen ;-) Deze foto is gemaakt tijdens de bijzondere reportage van Klaas en Marianne.

bruid&bruidegom2015-09-09_19-21-13-2 kopieRaakt deze foto jou ook en verdient 'ie jouw stem? Je kunt stemmen om deze foto te laten winnen! Op deze pagina staan alle winnende foto's: www.bruidsfotoaward.nl Deze foto kun je vinden onder de categorie 'Bruid&Bruidegom'. En natuurlijk word ik blij als je op deze foto wil stemmen ;-) Want alleen als ie de meeste stemmen krijgt, wordt m'n nominatie omgezet in een award!

Stemmen kan via: www.bruidsfotoaward.nl

En dat zou ik natuurlijk superdepupercool vinden. Deze foto heeft al eerder een Master of Dutch Wedding Photography-award gewonnen. Het geeft mij de bevestiging dat het vastleggen van echte liefde - zonder opsmuk, zonder geposeer - het bijzonderste van mijn werk is!

P.S. Je mag dus ook anderen motiveren om op deze foto te stemmen. Deel en like deze blog!! (dankjewel!)Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.