Open Atelierdag in de polder

`Creativity is experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes & having fun.' Creativiteit is zo goed voor ons. Omdat je er ongemerkt zoveel van leert en het geeft mega-ruimte in je hoofd. Mijn voornemen om meer creatief te zijn, staat al jaren op mijn lijstje. Lekker aan de slag met pen en papier, met verf, met hout... Maar ik had het altijd te druk.

Maar nu gaat daar verandering in komen en ik wil jou ook uitnodigen! Je bent welkom op onze prachtige fijne plek in de vlakke, winderige polder met bijzondere luchten. Waar de grutto's, kievieten, zwanen, ganzen en nog veel meer vogels flink laten horen dat ze bestaan. openatelierdag

Geef jezelf de tijd om te doen waar je nooit tijd voor hebt/maakt. Jullie zijn welkom om hier te komen: - je mag komen creatieven (neem je eigen brei of haakwerk, pen of aquarel, naaimachine of camera mee) - je bent welkom voor een bak koffie en een gesprek - neem de tijd om tussendoor een flinke wandeling te maken over de dijk en te genieten van de uitgestrekte Arkemheensepolder - je kunt een uurtje binnen komen waaien of de hele dag blijven: het maakt allemaal niet uit! 2017-03-27_0001Neem iemand mee of kom alleen.

Geef jezelf een dag(deel) creatieven op een bijzondere plek cadeau. (Toen ik dit tegen een vriendin vertelde, zei ze: ja, ik kom er thuis nooit aan toe om met m'n spinnewiel aan de slag te gaan. Er is thuis altijd wat te doen. Ik neem 'm mee en kom wol spinnen!)

P.S. Het zou tof zijn als zoveel mogelijk mensen hiervan weten, dus wil je dit bericht delen?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.