Opmaak trouwalbums

De kroon op het werk van een bruidsreportage is wel het echte album. Als de allermooiste foto's strak opgemaakt zijn, het op het allermooiste papier is afgedrukt en gebundeld in een van de vele soorten albums... dan is er maar één woord: Genieten! Vandaag een blog over hoe de albums bij Jonneke.nl worden opgemaakt.

"Geniale foto's! We hebben besloten dat we toch een album willen 😉. " En dus kwam er alsnog een album.

"Heel gek maar er valt gewoon weer een traan uit m'n oog, bij het opnieuw beleven van onze dag door het mooie album."

"Wat ziet het document er ontzettend gaaf uit. Ik beleefde de dag zo weer opnieuw toen ik er naar keek! Zo heel erg blij dat we toch voor een album kiezen."

We kunnen de albums rustig opmaken, of juist wat creatiever. Jij mag kiezen! Hierbij een selectie van albumspreads (je ziet dus een linker en rechterkant)

        Hieronder wat voorbeelden van de wat creatievere opmaak. Nog steeds strak en rustig, maar wel met foto's die doorlopen, teksten/quotes.     En een spreadbrede foto is altijd supervet! Als je deze dus openklapt is 'ie 80x40 cm... das toch tof? (andere formaten zijn er natuurlijk ook) Inmiddels is er weer een reuzestapel albums besteld en als UPS over een paar weken komt, dan lijkt het wel Sinterklaas voor mij ;-) haha! Niks leuker om daarna weer heel veel mensen blij te maken.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.