Opmaak van trouwalbums Jonneke.nl

Foto's maken is één, een selectie uitwerken en afleveren een tweede, maar een album maken is echt een kunst op zich. Bij Jonneke.nl kun je kiezen uit twee verschillende soorten 'opmaak': de rustige en de creatieve. In deze blog laat ik ze allebei zien.

Wil je eerst zien wat voor foto's ik gemaakt heb van bruiloften in 2017? (3 min om een big smile op je gezicht te krijgen) Klik dan hier.

Dit zijn 'spreads' van een album - dus bij elke foto zie je de linker- én rechterpagina. In het midden zit dan de 'vouw' maar dat loopt eigenlijk gewoon door. [Noot: op deze beelden rust copyright @Jonneke.nl!] Zo ziet een 'rustiek' album eruit: Elke spread vertelt een verhaal. Soms met weinig, soms met wat meer foto's. Bij de creatieve opmaak wordt er gewerkt met vage achtergronden, mooie kaders, toffe teksten (mag je over meedenken welke!) en kan ik bijvoorbeeld de beginspread in de stijl van jullie trouwkaart/dag maken.

Het blijft nog steeds 'strak', maar wel met een extra tintje! Wat te denken van je eigen tekst? Als een soort brief in het album...Dit bruidspaar zei gelijk 'ja' tegen dit idee.   Zou je ook zo'n bijzonder tof album willen? Neem snel contact op, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.