René en Laura -Pijnacker/Capelle-

Lente! Wat een heerlijke tijd om te trouwen! Het groen, wit en geel knalt als een prachtig decor voor een toch al mooi bruidspaar. 't Rode autootje en blauwe lucht maken het helemaal af ;-) Geniet mee van deze leuke dag!

Lang naar uitgekeken, goed voorbereid en dan is het eindelijk zover: 'Ik ga trouwen met deze hunk'. In dit t-shirt heeft Laura haar laatste 'vrijgezellennacht' geslapen.

Kapsel klaar, jurk aan, sieraden om... En buiten zet de bruidegom ook nog even puntjes op de i. Hoe je een twee meter lange man in een fiat 500 krijgt? Dat lukt dus blijkbaar gewoon ;-) De eerste foto maken we bij de molen die Laura's opa zelf gemaakt heeft.  En of René blij is!  In een klein natuurgebiedje 'Oude Leede' maken we nog een aantal foto's. Het is genieten van elkaar, het mooie weer en de natuur. Plaaaatje toch?  Jij en ik. Dat is alles. Het beste-beste plekje...   Als je gek op ijsjes eten bent, doe je dat ook op je trouwdag! Liefde is... je ijsje delen ;-) Boven in de mooie zaal worden de bruidsmeisjes aangekleed. En is er even tijd om aan elkaar te wennen in die bijzondere prinsessenkleren. Laura staat even naar beneden te kijken, waar alle daggasten zich verzamelen.Lieve dochter, diep ademhalen... het komt echt allemaal goed. Dan mogen alle daggasten naar binnen... Deze dametjes doen het zo goed ;-) Altijd een bijzonder moment. Elke keer weer.  Ja gezegd. En daarna mag 'die kus'... maar er kwam eerst iets tevoorschijn: om het Laura 't kussen makkelijker te maken heeft haar familie een trapje meegenomen. We vieren Mr&Mrs met een prachtige taart en 'sweet table' met een korte receptie.Prinsessen-vlieg-les. Dan is het tijd om naar Ridderkerk te rijden. Heerlijk autootje om foto's van te maken ;-)Een dienst van dank&zegen in de Singelkerk. Laura en René, een mooie dag. Een liefdevolle dag. Een om nooit meer te vergeten. Ik vond het erg leuk om al deze momenten op beeld vast te leggen. Het ga jullie goed samen!Wil je weten wat ik nog meer uitspook? Of hoe de volgende (bruids)reportage zal zijn? Welkom om Jonneke.nl op fb of op instagram te liken en volgen.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.