Rondetafelen over Licht - doe jij mee?

Mens waar ben je, kom aan het licht!

"Wij geloven dat we elkaar als vrouwen veel te geven hebben door het delen van onze levens en geloof. Geen ronde verhalen, maar gewoon zoals het is of juist niet. 

Daarom maken wij out of the box materiaal dat je samen rond de tafel uitnodigt om te delen op manieren die verrassen, verdiepen, ruimte geven en ruimte laten. 

Zo kom je Rondetafelend dichter bij elkaar, de ander en God."

Afgelopen weekend ontmoette ik de maakster van deze bijzondere themabox Tine Visser en werd opnieuw enthousiast. Ik had het een poos geleden al gelezen, maar soms heb je een tweede zetje nodig voor je een stap zet. Ik heb een idee - maar dat kan alleen maar doorgaan als jij ook enthousiast bent!

Even het kort:

Wat: Thema is Licht. We kunnen niet zonder, maar wat betekent het in ons leven? Hoe leef jij er in en wat kun je ermee als alles duister is?

Hoe: Ontdek het door de beelden, woorden en verwerkingen. Stuk voor stuk ontworpen om de dingen net even in een ander licht te zetten en elkaar in het delen goed te doen.

Wanneer: Mijn idee is: in het herfst en winterseizoen (verspreid van okt/maart) komen we 7x bij elkaar om dit prachtige thema met een groep (maximaal 8 personen i.v.m. de huidige maatregelen) uit te diepen.

Waar: Polderatelier tussen Putten en Nijkerk.

Wie: Ik kan natuurlijk in mijn eigen omgeving gaan vragen, maar vind het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die het fijn om vinden om 'een stapje dieper' te gaan. Leeftijd maakt niet uit, rondetafel gaat uit van vrouwen ;-), wie of wat je bent: kom zoals je bent.

Kosten: Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen de kosten rond de € 30-35,- totaal liggen voor alle avonden samen. (materiaalkosten van samenrondetafel & koffie/thee)

Waarom: Omdat het tof is om zo'n prachtig thema op een veelzijdige manier uit te werken en er persoonlijk door te groeien! Wie weet wat Licht in jou leven mag doen! En ik gewoon zin heb om fijne dingen te doen om naar uit te kijken in de 'donkere maanden/tijd'.

(foto met toestemming van Samenrondetafel.nl)

Denk je: ja, dat lijkt me wel wat. Stuur me dan even een mailtje (info@jonneke.nl) zodat ik weet of er genoeg animo is om deze box te bestellen. En bij minimaal 4 mensen gaan de avonden door!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.