Speciaal voor jou: Bijzondere inspiratiedag

Kom tot rust in de polder. Een dag helemaal investeren in jezelf. Laat je verwennen met toffe ideeën en lekker eten. Ervaar water, lucht, aarde en vuur. Ga vol energie en inspiratie weer naar huis!

Dat is misschien wel in het kort wat deze bijzondere en verrassende "Inspiratiedag in de polder" inhoudt. De eerste datum is bekend! 28 juni 2017 is het zover.

inspiratiepolderposter

Maanden is er hard aan gewerkt, alle mooie ideeën zijn in een bijzonder vat gegoten en ik kan alleen maar zeggen: WAUW! Wat heb ik zin om dit met jullie te gaan beleven! Een ding kan ik je beloven: het wordt een gewéldige en echt bijzondere dag. Een dag vol inspiratie op verschillende vlakken.

2017-05-08_0008 Een tipje van de sluier: - over jezelf nadenken - speelkwartier - geïnspireerd worden voor en door het leven op verschillende vlakken - buiten-activiteiten - genieten van goed en gezond eten - op avontuur in de 'vogelpolder'

2017-03-27_0001En meer kán ik eigenlijk niet verklappen. Wil je jezelf een bijzonder cadeau geven, kom! Ik beloof je dat je vol energie en inspiratie weer naar huis gaat en dat het z'n geld meer dan waard is.2017-05-08_0006Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Want vol is vol.

Delen en liken van deze blog = lief en wordt op prijs gesteld!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.