Stilte voor starters (Hutje Hongarije)

Yes, we zijn heel blij dat we weer naar Hongarije gaan. Naar dat stille dorpje en die fijne plek om te verblijven. Het hutje op de hei is heel goed bevallen! “Jullie hadden gelijk, het duurt even voor je echt stil kan worden. Vandaar echt drie volle dagen. Maar nu ik gezien/ervaren heb wat er allemaal in die stilte te vinden is, zou ik het vast willen houden en wil nog veel en veel meer daarvan”.

“Ik snap er nog geen bal van (van dingen in mijn leven) en ben misschien nog steeds wel boos ofzo, maar tegelijkertijd heb ik hier zó’n krachtige vrede ervaren, dat neem ik mee naar huis.”

“Door het schrijven en tekenen heb ik mooie inzichten gekregen. ‘k Zie het als een belofte die uit gaat komen, blij vooruitzicht.’ Er is ruimte. Voor jezelf. Om afstand te nemen van dingen. Om na te denken. Tot rust te komen. Te doen waar je zin in hebt.

Er is inspiratie. Met diverse korte workshops over verschillende onderwerpen krijg je weer nieuwe spirit. (deze workshops zijn overigens geheel vrijblijvend!)

Er is geluk. Van lekker eten. Van een vuurtje. Van gezelligheid als je dat wilt. Van alleenzijn als je daar behoefte aan hebt.

Er is uitdaging en ontspanning. Met een excursie om helemaal te ontspannen. Met wandelingen in de omgeving.

Mij zul je misschien van deze blog een beetje kennen, Janneke geniet ook van retraites organiseren, lees zelf maar op haar blog: https://jannekeonderweg.wordpress.com/2018/06/19/drie-retraites-een-terugblik-plus-fotos/

  Wij, Janneke en Jonneke, staan heel graag voor je klaar op diverse manieren: * We helpen je bij het boeken van een ticket naar van Eindhoven naar Budapest (is overigens heel makkelijk, en goedkoop) en we halen je op afgesproken tijd op op de luchthaven. Makkelijker kunnen we dit niet voor je maken.

* We zorgen ervoor dat jij je op je gemak en thuis zult voelen en verwennen je met eten en drinken, zoveel mogelijk met plaatselijke producten.

*Verschillende korte inspirerende workshops, waarvoor deelname overigens geheel vrijblijvend is.

*We zullen je ontzorgen voor zover dat dat kan! ('wat is het heerlijk dat ik geen moment hoef na te denken over wat we gaan eten of doen' zei een deelneemster)   Ga je mee de stilte ervaren in 'het hutje op de hei in Hongarije'? P.S. - het gaat door als er minimaal zes deelnemers zijn. - je kunt alleen komen, als stel, met iemand anders! - tickets zijn er tussen de € 80-180 euro ongeveer, we kunnen je een link toesturen - snelboekers krijgen korting - en we verklappen nog niet alles: er mag best nog verrassing overblijven, toch?Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.