Twee awards gewonnen!

Ben eigenlijk nog een beetje flabbergasted ... niet 1 maar zelfs 2 awards gewonnen bij de 'Masters of dutch wedding photography'!!

masters2

'De Masters' is een begrip onder de bruidsfotografen. Elk kwartaal kun je meedoen met deze foto-wedstrijd en worden de foto's door een ervaren vakjury beoordeeld. Als 2 of meer fotografen de foto een stem gegeven hebben, krijgt de foto een award. (en ze mogen maar aan 10% van alle inzendingen een stem geven).

Ja, ik kijk er elke keer vol bewondering naar: al die winnende foto's. Mooie foto's, ontroerende, grappige en soms technisch hele goede. Ik leer er altijd veel van. Maar had ook altijd het gevoel dat een award winnen 'ver boven mijn pet' ging. En nu sta ik daar deze ronde maar liefst twee keer tussen! Tsjakka! Ik ben echt ontzettend blij en dit geeft me zin en moed om én betere foto's én nog een keer een award te winnen.

Christiaan en Joanne, wil je Lizzy een extra snoepje geven vandaag?

master1

En JA; kijk natuurlijk ook even naar alle prachtige winnende foto's van deze ronde. awards3Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.