Voorjaarsbruiloftinspiratie!

Yes, vinden jullie het ook zo leuk om ideetjes op te doen? Geïnspireerd te worden? Zo in het voorjaar lijkt me het een goed plan om nog eens een leuke inspiratie-blog voor al 'mijn bruidsparen' te schrijven. 2015-08-26_11-28-20(Foto: Marco Pauws)

Als ik eerlijk ben, vind ik het onwijs tof als bruidsparen op verschillende manieren hun bruiloft écht persoonlijk maken. [want waarom bij die ene winkel je kleding uitzoeken - omdat heel het dorp dat doet? waarom zo'n lange lijst groepsfoto's terwijl je er eigenlijk helemaal geen zin in hebt? waarom de standaard tijdsplanning ipv doen wat aansluit bij jullie behoeften? waarom doen 'wat hoort' en vergeten waar je jezelf en je gasten blij mee maakt? waarom plan je niet iets ludieks, speciaals, speels of verrassends op je dag?] Kortom, als je je als bruidspaar écht jezelf kunt zijn, is het een TOP-dag!

Foto's op je bruiloft. Heel wat mooie gebeurtenissen zijn er voorafgegaan aan je huwelijk. Wat tof om al die mijlpalen van je leven te laten zien:2016-03-28_0001

Mannenpakken saai en eigenlijk altijd hetzelfde? Hoeft helemaaaal niet! Kijk maar hier.2064561488544160092f4dd892b41a41 En bruidsjurken afgezaagd? Kijk even verder dan de trouwjurkenwinkel om de hoek. Er zijn zoveel ontzettend mooie en 'andere' jurken. Bij Ashi Studio bijvoorbeeld. Of van Paper and Lace. Lekker anders en stoer en romantisch. Persoonlijk hou ik ook erg van zulke jurken, van bijv. Anna Campbell. En korte jurken zijn geen echte trouwjurken? Nou en of! Kijk maar eens naar dit voorbeeld van Justin Alexander. 2016-03-28_0002 Persoonlijke belofte. Je eigen woorden. Of woorden die het zo ontzettend mooi verwoorden wat jij voelt. Spreek ze uit met dat je de trouwbelofte aflegt. 26c1e88732444ccfd8fd9e3ccdfd9fb12ef4122ff75499f7375f2736271ba1fa Ik las deze 'honderd dingen die ik zou willen delen voor ze de bruid is...' "Kies altijd om lief te hebben. Lach samen. Hou elkaars handen vast. Laat toe dat hij fouten mag maken. Vergeef. En vergeet. Wees een wijze vrouw." En dus nog 93 dingen. Het lezen waard!

O ja, laat ik dit hier een keer aandacht geven: tranen. Ze zijn zo mooi. Zo echt. Ontroerend. Maar wat wordt er snel naar een zakdoek gegrepen of met de rug van de hand die traan weggeveegd. Zo jammerrrrr.... Mag ik je een tip geven? Voel je die tranen komen? Heet ze welkom. Laat ze lopen. Vóel het moment. Denk niet aan je mascara of make-up. Want wow... wat zijn dit mooie momenten.... (foto's komen van de BFFA-site)traan1 traan2

Geef je oma's een ereplekje op je bruiloft en laat ze een 'bruidsmeisjestaak' vervullen zoals rozeblaadjes strooien of je ringen aangeven! enhanced-buzz-5862-1390860569-9-1 Het pad versieren wat je samen naar het ja-woord loopt, maar dan van en over jullie. Er zijn meer manieren, die zie je hier. enhanced-buzz-30481-1390863621-1 All-stars je lievelingsschoenen? Ook op je bruiloft! Of koop leuke laarzen als je van plan bent om op een locatie te fotograferen die niet al te schoon is. enhanced-buzz-28660-1390863815-5 Een snoepjesbar. Een biertap. Een ijsjes-bar. Waterijsjes uitdelen. En nog veel meer toffe dingen kun je op deze site lezen.

Als je van leuke borden en bewegwijzering, fotolijstjes en dat soort dingen houdt... hoe grappig is het om her en der wat van die leuke lieve en grappige liefdesquotes neer te zetten. Waar jullie weer een lach van op je gezicht krijgen - en de gasten niet minder. Oke, deze voorbeelden zijn in het engels, maar als je ze liever in het nederlands hebt, vertaal je ze of je gebruikt je eigen zinnetjes. 2016-03-28_0003Linkerfoto boven is van www.stylemepretty.com En hier vind je nog meer voorbeelden van grappige weddingsigns.

Muziek! Niet een onbelangrijk item op je dag. Zoek muziek uit waar jullie en de gasten vrolijk van worden! Foto en lijst van www.popsugar.com 8fa2f04a_Love_Sex-Playlist-FallingInLove-post

Ja, ik besef dat je echt niet ál die ideeën op een dag kunt uitvoeren. Maar zoek uit wat bij jullie past. Waar jullie en de gasten van houden. En maak er een onvergetelijke dag van. Juist door die kleine gekke extra dingetjes! En ik beloof dat ik mijn best zal doen om ze zo goed mogelijk te fotograferen, afgesproken?

Eind vorig jaar heb ik ook al een inspiratieblog voor je bruiloft gemaakt. Met nog meer toffe ideeën. Klik hier om deze te bekijken.Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.