Wacht niet om te leven

Ik wil niet lopen In cirkels Ik wil alleen Een lege weg Als een canvas Onbeschilderd Met woorden Nooit gezegd

Geen valkuil vol herinneringen Over wat ik heb gelaten Gelogen of gedaan Ik wil alleen nog maar Geloven In elke dag Opnieuw bestaan

(klik op de link van de volgende tekst om dit prachtige lied mee te luisteren!)

Wacht niet om te vieren Wacht niet om te vechten Voor alles wat je waard is Voor je 't weet is het voorbij Wacht niet om te lachen Wacht niet om te zeggen Aan diegenen die je lief zijn Blijf jij hier bij mij

Wacht niet om te dansen Wacht niet om te vallen Wacht niet tot secondes Overgaan in een minuut Want alles Ja, alles Is nu

Verderop daar liggen plannen Honderd mijlen verderop Aan de horizon te wachten Schijnend vanaf de top 'k Ben nog lang niet daar waar ik wil zijn Zeg ik mezelf nog steeds De grootste valkuil ooit Met leugens eroverheen Hoe vaak zie ik de zon echt Hoe echt voel ik de regen Terwijl ik van alles zeg Ben ik ergens anders onderweg Maar alles Ja, alles Is nu

Diggy Rex Dankjewel Diggy voor dit prachtige lied!

Ja, ik wil jullie - mijn bloglezers - best heel veel toewensen. Geen probleem: Geluk. Gezondheid. Liefde. Vrede. Of zoals Luckz.nl schrijft: "zoete zondagen, mysterieuze maandagen, dankbare dinsdagen, wonderbare woensdagen, dromerige donderdagen, vriendelijke vrijdagen, zorgeloze zaterdagen, het hele jaar door."

Bovenstaande lied van Diggy hoorde ik van de week voor het eerst en wilde het graag met je delen. Misschien is het dat wel dat me raakte in dit lied: ik wens je heel veel 'nu-momenten'. Dat je huilt, lacht, valt, danst...NU!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.