Welkom op Jonneke.nl

Welkom op mijn nieuwe website!

logo jonnekenl

Een site die nog meer past bij wie ik ben. Wat ik doe als fotograaf. Wie ik wil zijn voor anderen. Hoe ik in het leven sta.

Een van de vragen die ik me al meer dan een jaar afvraag: 'Als ik al mijn blogs, mijn werk, mijn leven moet samen vatten in vier categorieën, hoe ziet dat eruit?' eh... nee, dat past niet. Echt niet. Maar ik dwong mezelf om antwoord te krijgen op deze vraag. Terug naar de kern. Naar dat wat ik het liefste doe. En er is een antwoord uitgekomen. En dat antwoord is gelijk verwerkt in deze nieuwe website!

logostempel4 kopie

Want alle blogs zullen voortaan onder één van deze vier thema's vallen:

Love & happiness 'Het is een geluk als je weet wat liefde is.' Een bruiloft, een eerste kus, een pasgeboren baby met kersverse ouders, picknicken met het gezin, vijftig jaar getrouwd zijn, iemand die met passie iets doet. Alles wat met 'love&happiness' te maken heeft, komt onder deze categorie.

Travel & explore 'Travelling is the only thing you buy that makes you richer'. De ontmoetingen met mensen uit andere culturen, de ongelofelijke landschappen, de ruwheid van de wereld... ze leren je levenslessen. Durf te ontdekken!

Me & my world Omdat ik ervan hou om dingen uit mijn leven te delen. Dat wat ik meemaak, denk. De wandelingen, korte dagboekstukjes, vragen en twijfels, relatie met God en andere persoonlijke gedachten.

Ideas & inspiration Inspiratie maakt mijn leven mooier, kleurrijker en geeft verdieping. Ik laat me graag inspireren en vind het ook leuk om anderen te inspireren!

Onder deze vier categorieën zal Jonneke.nl verder groeien.

Kom je binnenkort weer terug? en... ik ben natuurlijk best een beetje benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website vinden... [je bent welkom om een bericht achter te laten.]Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.