Zomergezinsshoot

Heerlijk die zomeravonden! Uitstekende gelegenheid om een gezinsshoot te maken. Zo ook deze avond in juni. De reden van de fotoshoot: 'omdat je elkaar nu hebt en dat is goud'.   Ehm... bij de koeien in het weiland was misschien niet een heel goed idee ;-) Hahaha, wat hebben we hier later uitgebreid om gelachen! Vandaag is blauw! De kleur van het water... en je jurkje en je broek en je ogen en de lucht. Die zes paar nieuwe schoenen (speciaal voor de shoot) moeten natuurlijk ook even in beeld gebracht worden. De twee oudsten hebben nu eigen eerste auto. Dat is natuurlijk ook een foto waard.

De reactie van dit gezin op de foto's? "Dit is pas echt super, supersnel!! Wow! Ben helemaal sprakeloos van de prachtige beelden die je van ons hebt gemaakt. Zo puur. Zo echt…ineens kijk je met andere ogen naar je gezin: wat een rijkdom!! We hebben veel moeten meemaken de afgelopen jaren, maar tel je zegeningen om dan zo hier met elkaar te mogen zijn en weer zoveel vreugde te mogen genieten. Kan je nooit genoeg bedanken, wat heb jij een gave!"

En als laatste even heerlijk spetteren! Wat is fijner op zo'n zwoele zomeravond!?  Inmiddels zit de maand september ook vol voor gezins/familieshoots. Wil je dit jaar de liefde van jullie gezin nog vieren? Maak dan NU een afspraak voor de herfst/oktober. Wacht echt niet te lang om me te mailen voor een afspraak. We kunnen dan soms nog heerlijk weer hebben en wat denk je met mooie herfstkleuren het bos in? En met je laarzen door de plassen stampen? Ook prachtig!Geïnspireerd geraakt door mijn blogpost? Deel hem via:

Facebook of Twitter


This thread has been closed from taking new comments.