Op een trouwdag besteed je aan alles veel tijd en geld: een mooie jurk, het kleurrijkste boeket, bijzondere manchetknopen en toffe locatie en lekker eten. Een boeket vergaat, maar foto's zijn dé tastbare herinneringen aan alle momenten, emoties van die dag. Bezuinig niet op een goede fotograaf ;-)

Trouwen! Eén van de mooiste dagen van je leven! Al die mooie momenten, emoties, sfeer en details wil je altijd onthouden. Foto’s dragen eraan bij om de herinnering levend te houden. Ik vind het geweldig om de liefde tussen jullie vast te leggen en te genieten met de mensen die op jullie feestje aanwezig zijn.

En... ik hou van bruiloften waarbij mensen echt hun eigen stijl durven te kiezen, zonder zich af te vragen ‘maar hoe hoort het eigenlijk.’ Luister naar je hart. De afgelopen periode heb ik zoveel mooie bruiloften meegemaakt, en hier deel ik een paar blogs waardoor je wellicht ideeen krijgt voor je eigen feestje.
Ik denk aan de bruiloft van Manon en Jan-Hendrik, het trouwen op een tweemaster van Peter en Renske, een fantastische dag met een totaal andere dagplanning van Marianne en Harm Jan. of in de tuin van de ouders van Ilse en William, de outdoorwedding van Niels en Annemarije, de dagen van Adriel en Jonneke die in Dubai op het strand trouwden en de dag erna foto's in de woestijn maakten. Maar ook de eigenzinnige dag van Ruth en Timo, en Pieter en Annemarie. Eigenlijk is elk liefdesverhaal wat ik fotografeer bijzonder, van alle liefde op trouwdagen geniet ik enorm!
(p.s. er gaat nog iets niet helemaal goed met de links, wordt binnenkort opgelost)


Wat ik je kan bieden?
"Jonneke is een fijn persoon, denkt mee, heeft oog voor detail en gemakkelijk in de omgang. We vonden de service vooraf, haar inzet op de dag zelf echt top en ze heeft echt prachtfoto's gemaakt waar we vaak naar zullen kijken."

Basis

* 6 uur fotografie op jullie trouwdag
* weblog met een impressie van de dag zo spoedig mogelijk na de trouwdag (dit is extra service)
* de mooiste collectie digitale beelden (minimaal 200) op hoogste resolutie aangeleverd
(rechtenvrij voor eigen gebruik en zo heb je gelijk een backup van je foto's)
* online slideshow met webshop (waar jullie gasten snel en makkelijk kunnen bestellen)
* prachtige online presentatie van jullie beelden
* verder denk ik graag met jullie mee als jullie vragen hebben over de dagplanning/locaties/leveranciers - die service bied ik met veel plezier!

€1495,-

Albums

Je foto's in een prachtig album is een soort kroon op je trouwdag. Je kunt bladeren en alle herinneringen aan deze dag gaan weer leven.

Een album kun je helemaal naar eigen wens maken, qua opmaak en materiaal.
Klik hier voor een kijkje hoe een aantal albums van 2019 eruit zien. 

Het mooie is dat er wat omslag echt ontzettend veel mogelijk is: suède, linnen, hout, satijn, leer - met diverse mogelijkheden voor een opdruk. Ik vind het echt tof dat elk bruidspaar met een 'heel eigen album' naar huis gaat!


Prijzen vanaf 

€ 695,-

Extra's

Ik werk met 'prijsbouwstenen' om het overzichtelijk te houden en er zijn veel mogelijkheden. Specifieke wensen? Ik denk graag mee. 

Extra uur fotografie (incl uitzoeken en nabewerking en dus ook extra beelden) € 135,-

Bedankfoto's vanaf € 1,35 per stuk (voor 10x15 cm) tot € 1,95 per stuk (voor 13x18 cm) Andere formaten soms mogelijk (bijv. 13x13 of 10x20 cm)

Meer prijzen en mogelijkheden vind je in mijn prijslijst. Deze ontvang je nadat we kennis met elkaar gemaakt hebben. 

€ 135,-

Uitgebreide prijslijst alleen na een kennismakingsgesprek of bij directe boeking (en als ik de datum nog vrij heb in mijn agenda) De prijzen gelden in 2023; tussentijdse wijzigingen voorbehouden.