Mag ik bij jullie komen en in gesprek gaan? Kwetsbare en mooie thema's bespreken op een creatieve en afwisselende manier. Dat is mijn kracht. Graag kom ik bij jullie groep/vereniging/kerk spreken!

'k Wil een licht zijn voor de wereld om mij heen en dat doe ik door andere mensen te inspireren. Onder meer door middel van fotografie, blogs, maar ook geven van workshops en spreekbeurten.
Zo ga ik graag met anderen op zoek naar het geheim van 'zijn', om er zo achter te komen wie je écht bent, omdat het leven vanuit 'ik ben' rust en vrijheid geeft. Maar ook moeilijkere onderwerpen ga ik niet uit de weg. Zoals 'de dood', want hoe praat je daar nu over? Hoe blijf je staande in moeilijke tijden? Hoe ga je om met stress, verdriet en ziekte? Op die vragen en thema's — en meer!- ga ik graag dieper in, in het verlangen anderen te inspireren, een stapje verder op weg helpen. Het maakt het leven mooier en kleurrijker.

Thema's waar ik over kan spreken/of al gesproken heb:

* Eigenwaarde: gezonde (christelijke) kijk op wie jij bent en mag zijn.

* Nee-zeggen: (opnieuw) grenzen leren stellen. Elk nee behelst een ja! We kijken op een creatieve manier naar jouw leven en hoe je je dagen wil vullen.

* Tegenwind: hoe ga je om moeilijke dingen in het leven? Wat als ziekte, stress, dood of andere donkere dingen gebeuren?

* Doe de dingen waar je hart van gaat zingen: Jij bent uniek, met een bijzonder palet aan talenten en eigenschappen. Welk lied zing jij daarmee?

* Dood-gewoon bespreekbaar: wat als jouw einde komt? Hoe bereid je je nú voor op praktische zaken, je nalatenschap? Mooie tips voor het leven in gezondheid en ziekte ter voorbereiding.

* Antwoorden vinden in de stilte: wat is het belang van stilte? Op welke manieren kun je stil zijn? Wat brengt het je?