"Ik weet nog dat ik na de eerste avond helemaal ‘vol’ terug naar huis reed. Het zijn echt inspirerende, open, gezellige avonden. Momenten om stil te staan en op te laden met goede energie. Er zijn weinig plekken (geweest) waar ik me eigenlijk meteen al zo op m’n gemak voelde." Workshopbezoeker

Workshops

Workshops geven blijf ik zo leuk vinden: vroeger wilde ik al 'juffrouw bij de zwarte kindertjes' worden en nog steeds kan ik ontzettend genieten om ervaring, kennis en praktijk door te geven aan anderen. Daarom geef ik over verschillende onderwerpen workshops, soms alleen — soms met anderen.

Luister naar de rimpelingen in je hart

Een lange dag ben je in de polder en neem je de tijd voor jezelf en je hart. Dat is niet egoïstisch maar soms heel hard nodig! "Maar de stilte, dat is een tweestemmig lied, waarin God en de mens elkaar raken." (Leer te) luisteren, haal diep adem, ontspan en geniet, en kom tot mooie ontdekkingen!

Informatie & aanmelden

Smartphone Fotografie

Weet je hoe ongelofelijk veel je met je smartphone kunt op gebied van fotografie? Je hebt je mobiel (bijna) altijd bij je en daarmee leg je veel tussendoor momenten vast. Deze avond zit bomvol met leuke en leerzame tips en trucs om je foto's beter belicht, spannender en dus nog waardevoller te maken!

Informatie & aanmelden

Basiscursus Fotografie

Yes, de winterperiode heb ik weer tijd om leuke workshops te geven en omdat er vraag blijft naar een leerzame, gezellige en handige 'Basiscursus Fotografie' ga ik deze weer geven. De workshop bestaat uit twee avonden en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Na deze workshop ga je met extra plezier de beelden maken die jij wil maken!

Informatie & aanmelden

Doe de dingen waar je hart van gaat zingen

Bijkomen, ontdekken, spelen, de diepte in, verwend worden, diep ademhalen, luisteren, mooie gesprekken, gezond eten. Een weekend waarin workshops gecombineerd met vrije tijd, ontspanning en de juiste ambiance zorgen voor een onvergetelijke tijd en impact!

Informatie & aanmelden