"Ik weet nog dat ik na de eerste avond helemaal ‘vol’ terug naar huis reed. Het zijn echt inspirerende, open, gezellige avonden. Momenten om stil te staan en op te laden met goede energie. Er zijn weinig plekken (geweest) waar ik me eigenlijk meteen al zo op m’n gemak voelde." Workshopbezoeker

Workshops

Workshops geven blijf ik zo leuk vinden: vroeger wilde ik al 'juffrouw bij de zwarte kindertjes' worden en nog steeds kan ik ontzettend genieten om ervaring, kennis en praktijk door te geven aan anderen. Daarom geef ik over verschillende onderwerpen workshops, soms alleen — soms met anderen.

Passie voor wild

Een unieke kans om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om van een wild zwijn of ree een mooi drie gangen diner te maken. Koken op verschillende soorten vuur. Puurder en stoerder kan bijna niet.

Informatie & aanmelden

Jongerenweekend: het goede leven

Een weekend voor jongeren van 13-18 jaar: outdoor-activiteiten, in de natuur bezig zijn, spellen doen en spelen, nadenkers en gesprekken, vuur en eten en gezelligheid. Het goede leven:

Informatie & aanmelden

Inspiratieweekend: Laat je vuur weer branden

Bijkomen, ontdekken, spelen, de diepte in, verwend worden, diep ademhalen, luisteren, mooie gesprekken, gezond eten. Een weekend waarin workshops gecombineerd met vrije tijd en de juiste ambiance zorgen voor een onvergetelijke tijd en impact!

Informatie & aanmelden

Luister naar de rimpelingen in je hart

Een lange dag ben je in de polder en neem je de tijd voor jezelf en je hart. Dat is niet egoïstisch maar soms heel hard nodig! "Maar de stilte, dat is een tweestemmig lied, waarin God en de mens elkaar raken." (Leer te) luisteren, haal diep adem, ontspan en geniet, en kom tot mooie ontdekkingen!

Informatie & aanmelden

Smartphone Fotografie

Weet je hoe ongelofelijk veel je met je smartphone kunt op gebied van fotografie? Je hebt je mobiel (bijna) altijd bij je en daarmee leg je veel tussendoor momenten vast. Deze avond zit bomvol met leuke en leerzame tips en trucs om je foto's beter belicht, spannender en dus nog waardevoller te maken!

Informatie & aanmelden

Basiscursus Fotografie

Met enige regelmaat geef ik deze workshop aan een kleine groep mensen die graag meer willen weten en kunnen met hun spiegelreflex camera. Omdat er steeds vraag blijft naar deze leerzame, gezellige en handige 'Basiscursus Fotografie, hou ik 'm erin! De workshop bestaat uit twee avonden (of 1 lange dagdeel) en dan leer je heel veel over basisbegrippen als sluitertijd, diafragma, iso en hoe pas je dit toe? Het leren kennen van je eigen camera. Na deze workshop ga je met extra plezier de beelden maken die jij wil maken!

Informatie & aanmelden

Doe de dingen waar je hart van gaat zingen

Bijkomen, ontdekken, spelen, de diepte in, verwend worden, diep ademhalen, luisteren, mooie gesprekken, gezond eten. Een weekend waarin workshops gecombineerd met vrije tijd, ontspanning en de juiste ambiance zorgen voor een onvergetelijke tijd en impact!

Informatie & aanmelden